Patrick en Rossana Kluivert.
Volledig scherm
Patrick en Rossana Kluivert. © anp

Domper voor Rossana Kluivert: AvroTros hoeft item Opgelicht?! niet te rectificeren

mogelijk hoger beroepEen flinke domper voor Rossana Kluivert: de redactie van het AvroTros-programmma Opgelicht?! hoeft de geruchtmakende uitzending over vermeende misstanden bij de Kluivert Rescue Dog Foundation (KRDF) niet te rectificeren. Dat heeft de rechtbank in Lelystad vanmiddag in een schriftelijke verklaring laten weten. Rossana Kluivert reageert zeer teleurgesteld.

 1. Rossana Kluivert breekt in rechtbank, zoon Nino: ‘Opgelicht?! schildert mijn moeder af als misdadiger’
  EMOTIES IN RECHTBANK

  Rossana Kluivert breekt in rechtbank, zoon Nino: ‘Opgelicht?! schildert mijn moeder af als misdadiger’

  De advocaten van Rossana Kluivert hebben vanmiddag in de rechtbank in Lelystad frontaal de aanval geopend op de redactie van het onderzoeksprogramma Opgelicht?!. Advocaten Royce de Vries en Khalid Kasem stellen dat de journalisten door de ondergrens zijn gezakt door Rossana af te schilderen als een bedrieger. Rossana moest tijdens haar verklaring vechten tegen de tranen. Zoon Nino nam het voor haar op. ,,Opgelicht?! schildert mijn moeder af als een misdadiger.”
 2. Rossana Kluivert is Opgelicht?! spuugzat en sleept omroep voor de rechter

  Rossana Kluivert is Opgelicht?! spuugzat en sleept omroep voor de rechter

  De slepende ruzie tussen Rossana Kluivert en de redactie van het AvroTros-programma Opgelicht?! wordt volgend jaar voor de rechter uitgevochten. Royce de Vries, de advocaat van Kluivert, heeft een kort geding aangespannen met als doel de gewraakte uitzending over zijn cliënt offline te krijgen. ,,Avrotros wil niet vrijwillig rectificeren en dus wij zijn genoodzaakt om deze stap te zetten”, laat de raadsman aan deze site weten. Het kort geding dient op 15 januari.
 1. Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'
  Play

  Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'

 2. Musea dicht? In Breda wandel je langs kunst in de buitenlucht
  Play

  Musea dicht? In Breda wandel je langs kunst in de buiten­lucht