Volledig scherm
Doutzen Kroes. © AFP

Doutzen is dankbaar voor gezin en verliefde Christina krijgt perfect cadeautje

KerstbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Vandaag geheel in kerstsferen. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Topmodel Doutzen Kroes is ‘ontzettend dankbaar’, zo laat ze weten bij een feestelijk familiekiekje.

Christina Curry had geen beter kerstcadeautje kunnen wensen: haar grote liefde Shenta.

De Bauers brengen de feestdagen door met hun familie. ‘Dit noem je rijkdom', aldus Mariska.

Marieke Elsinga spendeert de kerstdagen vooral met haar telefoon voor haar neus. ‘Altijd sfeervol’, grapt de presentatrice.

Croissantjes, een kerststol en warme broodjes: Samantha Steenwijk heeft kerstontbijt gemaakt voor haar vrouw en ‘vriendinnetjes’.

Jandino Asporaat is een gelukkig mens: hij reist af naar Suriname om daar na zes jaar weer op te treden. Maar waar hij écht naar uitkijkt, is het eten. 'Mi jesus, ik ga vreten', waarschuwt hij zijn fans.

Oscar Kazan was er vanochtend al vroeg bij om de kerstcadeautjes onder de boom vandaan te halen.

Danielle Oerlemans heeft de sneeuw opgezocht en geniet met volle teugen van de wintersport.

Chantal Janzen slingert vandaag een kiekje de wereld in waarop zoontje Bobby met een zoet lachje voor de camera poseert. ‘De Bobster. Vetje. Sjaak de sloper', grapt de presentatrice.

Ook zanger Wolter Kroes heeft zijn biezen gepakt en geniet van een vakantie op de lange latten.

Het heeft wat moeite gekost, maar Liza Sips heeft het eindelijk voor elkaar gekregen om een 'familie-kerstfoto’ te maken.

Jochem van Gelder blikt terug op het hoogtepunt van zijn kerstdagen: de toetjesgang. ‘Dank allen voor de delicieuze bijdragen en bijbehorende kilo's.’

Het is niet alleen kerst, Monique Westenberg viert vandaag ook haar verjaardag. De blondine kreeg een lief cadeautje van zoon André junior. ‘Het mooiste verjaardagscadeau is toch écht het zelfgemaakte knutselwerk van je kind’, schrijft ze emotioneel.

Het mooiste verjaardags kado is toch écht het zelf gemaakte knutselwerk van je kind ❤️

27.9k Likes, 2,784 Comments - 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) on Instagram: "Het mooiste verjaardags kado is toch écht het zelf gemaakte knutselwerk van je kind ❤️"