Volledig scherm
© Hunkemöller

Doutzen Kroes is het nieuwe gezicht van Hunkemöller

doutzen storiesDoutzen Kroes (31) schreeuwt het op Twitter van de daken: ,,Vanaf vandaag ben ik de nieuwe brand ambassador van Hunkemöller!'' Het betekent dat de Friese schone de komende twee jaar het nieuwe gezicht van het wereldbekende lingeriemerk is én met eigen setjes ondergoed komt.

Volledig scherm
© Hunkemöller

Het nieuws werd vandaag bekendgemaakt op een persconferentie van Hunkemöller in Berlijn. ,,Hallo. Wie had dat gedacht?'', introduceerde Doutzen zichzelf op het podium. Het merk zegt erg trots te zijn dat het topmodel nu bij het team hoort. ,,Er was direct een klik'', zeggen ze over een ontmoeting met Doutzen in Amsterdam. ,,We kunnen niet wachten tot zij haar eerste collectie lanceert.''

In het promotiefilmpje is te zien hoe Doutzen haar peignoir de lucht ingooit en zwarte kanten lingerie showt. De camera zoomt in op haar strakke billen en ze sluit af met een zwoele blik.

Quote

Ik wil dat vrouwen zich voelen als powervrou­wen

Doutzen Kroes
Volledig scherm
© Hunkemöller
Volledig scherm
© Hunkemöller
Volledig scherm
© Hunkemöller

Doutzen Stories
Doutzens eerste lijn voor Hunkemöller heet Doutzen Stories en bestaat uit sexy setjes met een jaren 50-look en veel kant. ,,Ik heb alles  zelf gedragen en het past erg bij mij", zegt de Friezin. ,,Ik wil dat vrouwen zich voelen als powervrouwen.'' Ze noemt de collectie het begin van een nieuw tijdperk. ,,Als in een liefdesverhaal.''

La Kroes is de opvolgster van onder meer Sylvie Meis, die in mei bekend maakte na vier jaar te stoppen als ambassadeur.

Het is voor Doutzen niet de eerste lucratieve deal die ze sluit. Momenteel is ze te zien in een campagne van de Zwitserse frisdrank Rivella en siert ze de reclame-uitingen van kledingmerk REPEAT. Ook tekende ze bij L'Oréal, Tiffany & Co., Samsung en Calvin Klein.

Voor Victoria's Secret liep ze jarenlang als 'angel' over de catwalks. Dat ze zich weer in lingerie mag hullen, vindt ze 'fantastisch'.

Volledig scherm
© Hunkemöller
Volledig scherm
© Hunkemöller

Katsjing!

Doutzen staat al jarenlang in het lijstje van de best verdienende topmodellen ter wereld. Uit een lijst van Forbes blijkt dat de echtgenote van dj Sunnery James en moeder van Phyllon en Myllena dit jaar op de vierde plaats staat met een inkomen van 7,5 miljoen dollar. Gisele Bündchen, Adriana Lima en Cara Delevigne verdienen nog meer.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (19%)
  • AH (3%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (12%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (3%)
  • Staatsloterij (16%)
  • Dierenbescherming (5%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
26043 stemmen