Volledig scherm
© ANP Kippa

Doutzen laat het oude los en Waylon bijt van zich af na Queen-cover

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Carolien Karthaus is met haar man Jon en zoontje Otis in een boomhut gaan zitten, waar ze zonder tv en krakkemikkige Wifi eindelijk kan beginnen aan het breien van een dik vest.

Niet alle kijkers van De Wereld Draait Door waren vanavond te spreken over de 21 minuten durende Queen-cover van Waylon. ,,Wilt u alles weer perfect horen? Morgen is The Voice weer op tv, kunt u verder zeiken’’, bijt de zanger van zich af. En over de complimenten: ,,Wij danken u!’’

Doutzen laat het ‘oude en ongewenste’ helemaal los bij het aanzien van een heldere lucht, bewolking en een spierwitte maan.

Ronnie Flex jammert via Twitter dat hij zijn hand heeft gebroken. Extra pech nu hij zijn favoriete game FIFA niet meer kan spelen.

Nikkie Plessen ziet er zelfs in de bergen uit om door een ringetje te halen.

Het gezelschap van dj Wietze de Jager van hem niet meegenieten van zijn verse frietjes.

Roosje Kuizenga, de dochter van presentator Bert Kuizenga, heeft zich laten vastleggen met voetballer Daley Blind. Voor wie denkt dat Roosje (de ex van Rick Brandsteder) een nieuw liefje heeft gevonden, heeft het mis: Daley is verloofd met Candy Rae Fleur.

De familie Pos, beter bekend als de Posjes uit het programma Helemaal Het Einde, verkassen na hun avontuur in Chili terug naar Nederland. Stephan en Ilona en hun zoons zijn gevallen voor de charmes van een vrijstaand huis aan het Friese Tjeukemeer.

Actrice Kimberley Klaver, in verwachting van haar eerste kindje, heeft zich onderworpen aan wat zij noemt ‘mobiele echografie’. 

Wolter Kroes begrijpt nog steeds niet hoe het kan dat hij tijdens de wintersport wat kilo's aankomt.

Dieuwertje, de echtgenote van Jan Versteegh, is momenteel zwanger van hun tweede kindje en de presentator doet natuurlijk gewoon mee met het ‘zwangerschapsdieet’. Het stel kreeg in oktober 2017 dochtertje Lulu Keesje.

Kees Tol weet het na een potje badmintonnen met Simon Keizer honderd procent zeker: hij loopt de komende dagen rond met spierpijn.

Samantha de Jong, beter bekend als realityster Barbie, toont haar volgers dat ze haar bovenstukje aanhield onder de zonnebank. De Haagse maakt overigens binnenkort een voorzichtige comeback als sexy verpleegster tijdens optredens van carnavals-technoact Zieke Broeders.

Rapper Yesser Roshdy (Yes-R) is in de sportschool met een loodzwaar biervat gaan zeulen.

Bier sjouwen voor een studenten feest vanavond #show @reebokcrossfit020 #gymlife #tourlife #kangewoon 🤪

124 Likes, 4 Comments - Yes-R (@yesr) on Instagram: "Bier sjouwen voor een studenten feest vanavond #show @reebokcrossfit020 #gymlife #tourlife..."

Radio-dj Coen Swijnenberg zit thuis nooit alleen achter zijn laptop.

Mediapersoonlijkheid Kelly van der Veer vond in een bijna lege trein toch nog even tijd voor een selfie.

Voor wie het nog niet wist: Connie Witteman (oud-zangeres Vanessa en de ex van de inmiddels overleden Free Recordshopbaas Hans Breukhoven) is tegenwoordig op Instagram superactief als powervrouw.

De vader van Katja Schuurman vindt het soms leuk om zijn beroemde dochter is maffe vormen te duwen.

Oud-realityster en badmode-ontwerpster Amanda Balk viert vakantie in Dubai, terwijl haar bijna ex-man nog in de cel zit wegens betrokkenheid bij wietkwekerijen in Wassenaar.

Volgens Lize, de vriendin van presentator Tim Hofman, heeft zij een polygame relatie met Tim en hun harige huiskat.

Carlo Boszhard heeft de eerste nepneus voor een nieuw seizoen van de TV Kantine op zijn gezicht laten monteren.

Wie weet het? #moeilijk @rtl4 @rtldetvkantine #daargaanweweer @afcajax @bvanmunster @geenbluf @makingherrie @benny_vreden

443 Likes, 22 Comments - Carlo Boszhard (@carloboszhard) on Instagram: "Wie weet het? #moeilijk @rtl4 @rtldetvkantine #daargaanweweer @afcajax @bvanmunster @geenbluf..."

Wij hebben werkelijk geen idee waarom het onderstaande, door Fajah Lourens ontworpen ondermodesetje in de uitverkoop gaat.

Schrijfster Susan Smit moet regelmatig sporten, omdat ze door haar beroep last heeft van zitvlees.

Voormalig RTL4-weervrouw Amara Onwuka, die naar Talpa van John de Mol verkast, bedankt iedereen die de afgelopen zes jaar naar haar keek.