Doutzen Kroes.
Volledig scherm
Doutzen Kroes. © BRUNO PRESS

Doutzen laat weinig aan verbeelding over en Anouk klimt poedelnaakt uit beekje

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

André Hazes werd vandaag op de foto gezet door een wel erg kleine superheld: zijn zoontje in het pak van Spiderman.

Met het druilerige weer dat Nederland nu somber stemt, verlangt actrice Anouk Maas terug naar de tijd dat ze poedelnaakt uit een beekje in Andorra kon kruipen.

Een emotionele dag voor Jan Smit: beste vriend Jaap Buijs zou vandaag 74 zijn geworden. ‘Echte liefde sterft niet’, schrijft de zanger.

Doutzen Kroes vermaakt zich prima in het water en laat met deze kiekjes weinig tot de verbeelding over.

Acteren is zwaar werken, daarom wordt Barry Atsma op Malta vlak voor de opnames van een nieuw seizoen van Klem nog even bijgeschoren.

Bij deze fan kon Gerard Joling letterlijk haar rug op.

Presentatrice Nicolette Kluijver is zo lekker bezig met haar paard Guus, dat ze zich net Britt Dekker voelt.

Met dit apparaat weet schrijfster Daphne Deckers ruimte te maken voor een rietje in een kokosnoot. Een boormachine blijkt onmisbaar voor een tripje naar een tropisch eiland of in het geval van Daphne het zuiden van Spanje.

  1. The Passion raakt kijkers in coronatijd: ‘Gek om iedereen te zien knuffelen’

    The Passion raakt kijkers in coronatijd: ‘Gek om iedereen te zien knuffelen’

    The Passion bleek deze Witte Donderdagavond voor veel kijkers vooral symbool te staan voor wat de meesten al zo lang moeten missen: contact met naasten, knuffelen, handen vasthouden en samenzijn. Ook verteller van het paasverhaal op NPO 1 Johnny de Mol liet in een boodschap aan zijn moeder weten dat hij haar mist. ,,Mam ik bel je na de uitzending en ik hoop dat wij binnenkort ook weer gewoon samen kunnen zijn.”