Volledig scherm
© Instagram

Doutzen scrubt zich glad met zeezand en Buddy doet Boef na

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Heleen van Royen is met dochterlief Olivia het nieuwe jaar zonnig begonnen. De twee trokken vandaag een rode en blauwe bikini uit de kast en lachen van oor tot oor op een parelwit strandje van Curaçao.

Me & my baby holidaying ❤️😎#beach #sun #tropics #caribbean

Een foto die is geplaatst door null (@heleenvanroyen) op

Acteur Buddy Vedder kruipt in het nieuwe seizoen van het satirische programma De TV Kantine in de huid van rapper Boef. ,,Je weet toch zelluf, man, rustâg'', roept Buddy - die na een paar uur grimage flink veel op de veelbesproken artiest lijkt - uit in een voorproefje, dat inmiddels om onbekende redenen offline is gehaald.

Volledig scherm
Buddy als Boef. © Instagram

Doutzen Kroes en haar gezin vieren vakantie aan een Braziliaans strand en daar demonstreerde het supermodel gisteren hoe je je huid scrubt met zand. En dat leverde een paar veelzeggende foto's op. 

Love a natural exfoliation on the beach 🌞🇧🇷 #wheninbrazil #vacation

Een foto die is geplaatst door null (@doutzen) op

🇧🇷❤️ (📷 @jeromeduran)

Een foto die is geplaatst door null (@doutzen) op

Eva Jinek scoort doordeweeks avond aan avond riante kijkcijfers met haar talkshow, maar wie denkt dat na vrijdag de communicatie voor haar ophoudt heeft het mis. Jinek praat dan gewoon in het Amsterdamse Bos verder met een geïnteresseerde geit. 

Voormalig Idols-winnaar Jamai Loman heeft er weer zin in. De zanger-presentator bracht 15 jaar geleden een album uit en daarna bleef het op dat vlak stil. Daar komt echter verandering in, want de in Schoonhoven opgegroeide entertainer werkt volgens eigen zeggen aan een splinternieuwe cd. 

Genoeg te doen 💪🏻

Een foto die is geplaatst door null (@jamailoman) op

Wie vandaag actrice Georgina Verbaan ergens spot moet zich niet verbazen over eventuele kreukels in haar kleding. Haar kat had namelijk de strijkplank uitgekozen als slaapplek. De foto die dat oplevert, toont ook nog wat van Georgina's smaak is voor wat betreft strijkplankhoezen en natuurlijk het ijzer zelf. 

Executive time. And a very stable genius at that.

Een foto die is geplaatst door null (@gverbaan) op

De wereldberoemde dj Martin Garrix heeft vandaag geprobeerd te vliegen met een flyboard: een soort schoenen die via een slang zijn verbonden met een krachtige jetski. Het ging Garrix zo te zien goed af. 

Martin Garrix via Ig Story [Jan. 08] #martingarrix #garrixnews

Een foto die is geplaatst door null (@garrixnews) op

Gordon reisde vanuit Kaapstad in Zuid-Afrika 23 uur lang per superdeluxe Airbus A380 (businessclass) naar de VS om daar de uitreiking van de Golden Globes bij te wonen. Goor maakte daar een selfie die aantoont dat hij de laatste tijd ettelijke kilo's is kwijtgeraakt. Of gaat het hier om fotomanipulatie?

Globes!! Ready!!

Een foto die is geplaatst door null (@gordonheuckeroth) op

Wil Boszhard, de moeder van Carlo en Ron, besloot haar kleindochtertje (van Ron) vandaag een lesje mobiel bellen te geven.

Even bellen met m'n klein dochter

Een foto die is geplaatst door null (@wil_boszhard) op

Gerard Joling dacht op een strand op Curaçao even rustig te chillen achter een mangrovestruik, maar een groepje spelende kinderen gooide roet in het eten. Weg rust! Geer besloot ze met wat gesis weg te jagen, maar dat bleek niet te werken. 

Maar voor de rest gaat alles goed hoor! #gerardjoling

Een foto die is geplaatst door null (@gerard_joling) op

Tatjana Simic liet vandaag haar teennagels verfraaien en maakte daar het volgende, ultrakorte filmpje van. 'Kees' uit Flodder resideert tegenwoordig vooral in Monaco waar haar schatrijke vriend Lex een penthouse bezit. Hij heeft ook nog een riant huis op Hawaï.

Love yourself !! 💝

Een foto die is geplaatst door null (@tatjanasimic_official_account) op

Meervoudig zwemkampioene Inge de Bruijn zwijmelt nog na van een verblijf in een luxe hotel in Amsterdam.

Estelle Cruijff dook vandaag de sportschool in om haar buik- en bilspieren een flinke beurt te geven. Natuurlijk mogen haar volgers meegenieten van Estelles gezwoeg.

Hustle for that muscle💥🔥 @3sixty5personaltraining 🏋🏼‍♀️

Een foto die is geplaatst door null (@estellecruijff) op

Het huwelijk van Sylvie Meis en zakenman Charbel uit Dubai gaat niet door, dus heeft de blondine weer genoeg tijd voor het delen van selfies. Zoals deze met het veelzeggende bijschrift 'helemaal alleen met de telefoon'.

Bij oud-voetballer Andy van der Meijde gaat de vlag uit! Reden? Na twee weken kerstvakantie gaan zijn kinderen weer naar school.

Zij gaan weer naar school!! #2 #🎉🎉 #🙏 #❤️ #devlaghangtuithier #freedom

Een foto die is geplaatst door null (@andyvandermeyde) op

Voormalig realityster Tony Wyczynski (Sterretje uit Oh Oh Cherso) is in Thailand  lekker aan het uitrusten van zijn werkzaamheden als dj. ,,Een oase van rust'', vindt hij.

In de oase van rust!!! Hou van jullie allemaal!!! #thailand #pai

Een foto die is geplaatst door null (@djtonystarnl) op

Zangeres Do maakt vrij ongegeneerd reclame voor een merk waarvan iemand speciaal voor haar een trui breide. Het resultaat is heerlijk en comfortabel, aldus Do. ,,Een tweede huidje.''