Volledig scherm
Doutzen Kroes © GC Images

Doutzens verleidelijke selfie en Yolanthe op pad met Xess

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Zwoele Doutzen

Doutzen weet haar volgers vandaag helemaal gek te maken met een selfie die ze op Instagram deelt. De Friese blondine kijkt met haar blauwe ogen verleidelijk de camera in en houdt haar mond ietwat geopend. 'Je bent stunning!' en 'Je ogen...', zwijmelen haar volgers.

Glennis ontmoet superster

Glennis Grace, die recent haar eerste live-concert in de VS gaf, heeft in Amerika de wereldberoemde zangeres Jennifer Hudson ontmoet. Een mooie ziel, vindt Glennis.

Yo aan de wandel

Yolanthe Sneijder-Cabau nam haar zoontje Xess Xava mee uit wandelen en filmde hun beider voeten. Haar Instagramvolgers adviseren Wesleys echtgenote dit beeld vooral vast te houden. 'Want over 16 jaar heeft hij maat 45 en loopt hij met z'n meisie'.

Fred versus Leco

Stylist Fred van Leer kreeg de schrik van zijn leven toen hij eergisteren een black-out kreeg tijdens een festival in Spanje. Van te luidruchtig vuurwerk kreeg hij keiharde oorsuizingen. Na een dagje ziekenhuis keerde hij vandaag terug op Nederlandse bodem. Op de luchthaven van Barcelona kwam hij toevallig collega Leco van Zadelhoff tegen. En dat leverde de zoveelste roekoekoe-selfie op.

Kelly knuffelt tegelmuurtje

Zelfs onder de douche zijn Kelly van der Veer en haar gsm onafscheidelijk. Tussen de druppels door maakte ze een ietwat pikante foto waarop te zien is hoe ze met haar voorkant tegen een antracietgrijze tegelmuur duwt. 

Jim eert jubilerende ouders

Jim Bakkum eert vandaag zijn ouders die op de kop af 38 jaar getrouwd zijn. Bij een Instagramfoto schrijft hij onder meer: 'Bijna altijd zijn mensen verbaasd over het feit dat ik al zo vroeg gesetteld ben. 19 toen ik relatie kreeg, 23 toen ik trouwde en met 27 had ik al twee kindjes. Blijkbaar is dat tegenwoordig niet meer 'normaal'. Maar hoe kan ik het anders doen, als ik zo'n mooi voorbeeld heb als mijn ouders?' 

Ruud racet

Acteur Ruud Feltkamp scheurde vandaag op het circuit van Zandvoort eens lekker in een glimmende BMW. Hoe het afliep? Dat is nog even afwachten. Dat Ruud het woord 'driften' gebruikt, zou kunnen duiden op een spannend slip- of glijmoment.

Barbara's slaaplooks

Zo zag actrice Barbara Sloesen (28) eruit toen ze wakker werd na een muziekfestival. Met kleine dikke slaapoogjes.

Mari krijgt een beurt

Sterrenkapper Mari van de Ven kreeg het team van Eigen Huis & Tuin op bezoek. Met welk interieurprobleem of tuindrama Mari al een tijdje worstelt, is gissen. Dat wordt pas in de uitzending geopenbaard.

Barry knalt de toekomst in

Radiomaker Barry Paf heeft zijn nieuwe flat in Amsterdam gedoopt met een flesje goede bubbels. Na het openen van de champagne knalde de kurk per ongeluk over de balkonrand. Of het projectiel iemand raakte, houdt een schaterlachende Barry voor zich.

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Arda Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’