Volledig scherm
Quinty Trustfull © Instagram

Douwe Bob geniet van dode duif en Quinty's gezicht krijgt een beurt

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Douwe geniet van berg veren

Douwe Bob komt met een opmerkelijke bekentenis. Hij zag op straat de restanten van een dode duif liggen. Zielig, akelig en smerig volgens Douwe. Maar op een vreemde manier, zo stelt hij, ook wel weer mooi. Raar? De singer-songwriter vraagt zijn volgers naar hun mening.

Is het raar dat ik dit buiten zielig, akelig en smerig toch ook mooi vind? #dooieduif #amsterdam

Een foto die is geplaatst door Douwe Bob (@douwebob) op

Quinty neemt een beurt

Presentatrice Quinty Trustfull heeft zich vandaag eens lekker laten verwennen in een schoonheidssalon waar haar gezicht werd geëgaliseerd met een massageapparaat waarvan de top vibreert en draait opdat een crème beter intrekt. 

Zo moeders ligt. Genieten! @uskintheclinic #onderhoudsbeurt #venuslegacy #heerlijkrelaxen #huidverzorging #massage

Een foto die is geplaatst door Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) op

Net niet binnen de lijntjes

Eén van de dochtertjes van presentatrice Nicolette Kluijver besloot vandaag te experimenteren met de knalrode lipgloss van haar moeder. Het kleintje, zo bleek, heeft nog wat moeite om binnen de lijntjes te kleuren.

💄

Een foto die is geplaatst door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Wibi's Disneyboom

Meesterpianist Wibi Soerjadi heeft in het trappenhuis van zijn nieuwe huis een metershoge kerstboom opgetuigd met lichtjes en natuurlijk een flinke hoeveelheid Disney-decoraties. Zijn dalmatiër Peper lijkt onder de indruk.

Alweer goedemorgen van Doutzen

Supermodel Doutzen Kroes heeft een nieuwe hobby: op gezette tijden foto's en filmpjes op sociale media zetten waarbij ze haar volgers een goedemorgen wenst. Meestal doet Kroes dat met een ietwat onuitgeslapen gezicht en zonder een spoortje make-up. De fans van de in Friesland geboren beauty vinden het allemaal prachtig. 

Good morning😜

Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Charly terug in de tijd

Zanger Charly Luske, de echtgenoot van actrice Tanja Jess, denkt vandaag ietwat weemoedig terug aan de tijd hij nog model was voor een horlogemerk.

#tbt When I was a #watch “model” 😂😅⌚️. #time #flies 👋🏼🤪

Een foto die is geplaatst door Charly Luske (@charlyluske) op

Iris gaat voor iets anders

Harpmeisje en voormalig winnares van The Voice of Holland is vandaag naar een kapper in het Friese Drachten gegaan om haar lokken een andere kleur te laten geven. Ze koos voor low- in plaats van highlights. Het weinig opvallende eindresultaat toont ze met een voor- en nafoto. 

Blij met mijn nieuwe haarkleur ! #haircut #curls #highlights #lowlights #haarsalonDrachten

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Art's winterpopjes

Winter is coming, weet ook Art Rooijakkers. Voor aankomend weekend worden sneeuwbuien verwacht, en dan is het zaak om de kleintjes goed in te pakken. Puk en Keesje, de tweeling van Art en zijn partner Andrea, zijn er dan ook helemaal klaar voor. De twee, geboren op 14 april, staan vaker huilend dan lachend op de foto, maar lijken nu toch wel content met hun winterse outfit. 

Winter is coming #pukenkeesje

Een foto die is geplaatst door Art rooijakkers (@deechteartrooijakkers) op

De babymoon van Taeke en Airen

Wat doe je als je baby al ruim onderweg is, en het weer in Nederland aan het omslaan is? Juist. Je gaat op babymoon. SBS6-presentatrice Airen Mylene (32) en haar vriend oud-hockeyer Taeke Taekema (37) waren vanmorgen al voor dag en dauw op Schiphol om daar het vliegtuig naar Dubai te pakken. Begin deze maand werd bekend dat de twee (tot grote verbazing van Airen) een jongetje verwachten. Voor voormalig topsporter Teake was het geen verrassing: hij was er van begin af aan van overtuigd dat hij een jongetje had verwekt bij zijn oude Wie is de Mol-collega. Het vrolijke vakantiekiekje wordt zoals gebruikelijk vergezeld met hun eigen hashtag #TTAM. De vraag is natuurlijk of deze enthousiaste lettercombinatie straks wordt uitgebreid met de voor- en achternaam van het kleine kereltje.