Volledig scherm
PREMIUM
© Ernst Coppejans

Douwe Bob: Het was de eerste keer dat ik tranen op het schrijfblok zag vallen

InterviewEen geloofwaardige plaat over een gebroken hart maken, lukte Douwe Bob (25) pas toen hij zelf door liefdesverdriet werd overmand. En hoe. Hij vulde drie maanden met alleen maar drinken en huilen. ,,Het is het ergste gevoel dat er bestaat.’’

Douwe Bob zet sterke koffie aan het kookeiland van zijn Amsterdamse loft in het Oostelijk Havengebied. Grijs alpinopetje op het hoofd, vest boven de strakke jeans. Enige vrouwelijk gezelschap is Tammy, Douwe Bobs eenogige shih tzu, vernoemd naar Tammy ‘Stand by your man’  Wynette. 

  1. Een frisse wind? Een tornado! Meghan Markle zet Buckingham Palace op zijn kop

    Een frisse wind? Een tornado! Meghan Markle zet Buckingham Palace op zijn kop

    Morgen is het exact zes maanden geleden dat Meghan Markle in het huwelijksbootje stapte met prins Harry en zo in één klap een Britse hertogin werd. Ze schreef daarmee een stukje geschiedenis, want ze is naar koninklijke maatstaven een opmerkelijke keuze: ze is gescheiden, Amerikaanse en heeft Afro-Amerikaanse roots. Het was dan ook te verwachten dat de 37-jarige actrice een frisse wind zou doen waaien door Buckingham Palace. Maar zes maanden na het huwelijk lijkt die frisse wind eigenlijk meer op een tornado, zo wordt gefluisterd in het paleis.