Volledig scherm
© Instagram

Douwe Bob kiest voor ultrakort tondeusekapsel en Anna vliegt luxe

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Gefeliciteerd! De ouders van presentator Carlo Boszhard zijn vandaag op de kop af 55 jaar getrouwd. 

Sterrenkapper Leco van Zadelhoff is vandaag een dagje designbrillen gaan shoppen met Yvonne: de echtgenote van Ron Brandsteder.

Presentatrice en modemeisje Anna Nooshin vliegt voor haar werk de hele wereld over en natuurlijk reist de brunette bij voorkeur business class. Vandaag vertrok ze vanaf Helsinki Airport in een toestel dat voorin van alle gemakken voorzien is. 

Miley, het knuffelvarkentje van de Haagse rockzangeres Emmaly Brown, mocht vandaag wat kuilen wroeten op het strand. 

Actrice Katja Schuurman en haar collega Esmée van Kampen hadden vandaag een werkoverleg maar dat deden de dames niet in een kantoor maar heerlijk zonnebadend op een strandje.

Hupsakee! Weg met die zooi! Douwe Bob heeft zich bij vermoedelijk een Amsterdamse kapster een zomers tondeusekapsel laten aanmeten. Hij filmde de scheerbeurt via de spiegel en deelde het kale resultaat natuurlijk gelijk op Instagram. 

Ook paaldanseres en luchtacrobate Noi Pakon, de vriendin van Martijn Krabbé, is vandaag naar de kapper geweest. Doel? Het wegwerken van een paar grijze haren.

Acteur Thijs Römer is nog altijd smoorverliefd op zijn vriendin Igone de Jongh, die zich suf danst bij het Nationaal Ballet. Zelfs als ze onderweg een dutje doet, is ze mooi, concludeert Thijs trots.

Roxeanne Hazes en haar verloofde Erik Zwennes hebben opnieuw een bezoekje gebracht aan het Prenataal Echo Centrum om foto's te laten maken van hun eerste kindje: een jongetje. Het is niet bekend hoe lang de 'zwangeres' zwanger is.

De Rotterdamse stylist Fred van Leer heeft attractiepark Walibi bijna voor zichzelf.

Als er iemand lentekriebels heeft, dan is dat schrijfster Daphne Deckers wel. La Deckers maakt van vreugde een sprongetje op haar veelkleurige sportschoenen nu de zon de hele dag schijnt.

RTL Boulevard-babe Marieke Elsinga geeft een spannend voorproefje van haar optreden in de talentenshow It Takes 2 van zaterdag. De stylisten van het programma hesen de Amsterdamse brunette in een kek lichtgrijs broekpak.

Rachel Hazes gloeit van trots als ze van zoonlief André een compliment krijgt. Moeder en zoon Hazes hebben elkaar sinds Kerstmis weer helemaal gevonden. Tijdens hun langdurige 'pauze' hadden ze volgens Dré 'altijd 'behoefte aan elkaar'. ,,Dat is logisch. Je hebt één moeder en dat is heilig.'' Rachel is naar eigen zeggen zielsgelukkig met André, zijn vriendin Monique en hun kleine André in haar leven.

De Volendamse hartsvrienden Nick Schilder en Simon Keizer mogen eindelijk van de daken schreeuwen dat ze volgend jaar voor de eerste keer in de Ziggo Dome staan. Fans van het muzikale duo wordt aangeraden donderdag stipt om 16.00 uur achter de computer te zitten.

Presentatrice/actrice en tijdschriftenmaker Wendy van Dijk zwijmelt in een knalroze dinsdagmiddagoutfit bij het idee dat het kwik de komende dagen flink stijgt.