Volledig scherm
Douwe Bob. © Jacqueline de Haas

Douwe geniet van 'Limbo' wijntje, Marieke kweekt spieren

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Marieke traint erop los

RTL Late Night-sidekick Marieke Elsinga vult haar dag in op een sportieve manier. De brunette deelt een videootje op Instagram waarin ze zich optrekt aan een ijzeren stang. Achter haar ligt een kettlebell. ,,Get fit, keep smiling!", schrijft Marieke gemotiveerd.

Get. Fit. 💪🏻Keep. Smiling. 😂

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Anna op de boot

Zo te zien geniet Anna Nooshin van haar tijd op Formentera. De mode- en beautyvlogster is gekiekt op een boot, terwijl ze zwoel de camera inkijkt. Fans noemen Anna een 'natural beauty' en 'schoonheid'. 

Boat life #ibiza #livewithlight 📸 @mrsbeautyscene

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Frans heeft het moeilijk

Het ziet er verleidelijk uit: bakken vol met zoete lekkernijen. Frans Bauer had het dan ook even moeilijk toen hij zich vanmiddag in een snoepwinkel begaf. ,,Ik doe het... Ik doe het niet", zegt hij terwijl hij zichzelf filmt.

Ik doe het !!!!! Ik doe het !!! NIET😣@mariskabauer

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Douwe aan de wijn

De meenste mensen gaan voor de natuur naar de Ardennen, maar Douwe Bob niet. De zanger deelt de afgelopen twee dagen kiekjes van alcoholische drankjes. Ook vandaag was het weer zover. ,,Jullie limbo's maken een verdomd lekker wijntje!", aldus Douwe die van zijn drankje nipt.

Jullie limbo's maken een verdomd lekker wijntje. #lekkah

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Monty de visagist

Voormalig Spice Girl Gerri Halliwell is vandaag flink in de watten gelegd. En dat door haar zoontje Monty. Het ventje lijkt een geboren visagist, want met een lipliner probeert hij haar op te maken. ,,Mama helpen", schrijft Geri bij het snoezige plaatje.

Helping mama ... 😌

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Feest bij Glennis

Hang de slingers maar op: het is feest bij Glennis Grace. Haar zoontje Thony mag vandaag elf kaarsjes uitblazen. Op Instagram deelt de zangeres een filmpje waarin ze Happy Birthday voor het feestvarken zingt. ,,Zo trots op jou!"