Volledig scherm
Drake © ANP Kippa

Drake geeft flinke som geld uit aan boodschappen voor onbekenden

Bezoekers van een supermarkt in Miami zijn gisteren flink verrast door Drake. De 31-jarige rapper kwam de winkel binnen met een megafoon en riep om dat hij de boodschappen van alle aanwezige klanten zou betalen.

Volgens E! moest de Canadees zo'n 50.000 dollar (ruim 40.000 euro) afrekenen. Eén van de gelukkige klanten verklaart tegenover de site dat Drake iedereen aanmoedigde zoveel mogelijk in hun karretje te stoppen. ,,Hij hielp mensen te vinden wat ze zochten. Hij nam foto's met wie dat maar wilde en schudde iedereen de hand."

De rapper heeft de smaak van het weggeven te pakken. Maandag toonde hij zich al van zijn gulle kant op de Universiteit van Miami. Hij doneerde 25.000 dollar (ruim 20.000 euro) aan de school en beloofde ook nog eens nieuwe uniforms te kopen voor alles leerlingen. Voor één student werd het bezoek nog mooier. Zij kreeg van Drake een studiebeurs van 50.000 dollar.

Drake haalde dit najaar de tweede plaats op de lijst van best betaalde hiphopartiesten van Forbes, met een inkomen van 94 miljoen dollar (bijna 76 miljoen euro).

I met drake today at the supermarket , thanks drake for the groceries #drake

Een foto die is geplaatst door null (@chiofdc) op

A real king when out and paid for everyone's groceries in the store, all the while encouraging people to buy more lol. BE GOOD AND IT'LL COME RIGHT BACK AROUND!!! 👏 so much love and bless this man 100 times over for all his generosity ❤

222 Likes, 40 Comments - Guille Deza (@gmdeza) on Instagram: "A real king when out and paid for everyone's groceries in the store, all the while encouraging..."