Volledig scherm
PREMIUM
Drake in de Ziggo Dome © Mojo

Drake krijgt de rekening gepresenteerd in halflege Ziggo Dome

concertrecensieRapper Drake kreeg gisteravond in de Ziggo Dome de rekening voor het vele afzeggen van zijn concerten gepresenteerd. De show van de hitmaker liep maar halfvol.

Hij applaudisseerde voor het publiek, repte van 'één grote familie hier vanavond' en vertelde omstandig dat hij zo ontzettend naar zijn Amsterdamse concerten had uitgekeken. Rapper Drake bleek gisteravond in de Ziggo Dome opvallend gemotiveerd en dankbaar.

Misschien was hij gealarmeerd door de magere opkomst. De zaal was amper halfvol gelopen. Voor het concert van vandaag wordt ongeveer dezelfde belangstelling verwacht. En dat is een wel heel grote terugval voor de hitartiest die in 2017 dezelfde zaal nog vier keer bijna helemaal vol kreeg.

  1. Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van de Vlaamse variant op Dancing with the Stars. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en kwade opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardige punten kreeg van de jury. Via een lang bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.
  2. Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Het leven van een 6-jarig Russisch meisje is in korte tijd volledig veranderd. Alina Yakupova werd door haar volgers uitgeroepen tot ‘mooiste kind ter wereld’, waarna diverse media het verhaal oppikten. Het resultaat laat zich raden: Yakupova wist in geen tijd meer dan 22.000 volgers te verzamelen op Instagram en intussen is ze vastberaden door te groeien tot één van de meest gevraagde kindmodellen ter wereld.