Volledig scherm
Samantha Steenwijk. © ANP

Droom Samantha Steenwijk komt uit

Samantha Steenwijk, verliezend finaliste van The Voice of Holland, is toegevoegd aan de line-up van Holland Zingt Hazes 2018. Daarmee komt voor haar een droom uit, zo laat ze weten.

,,Een jaar geleden besloot ik mijn carrière een boost te geven door mee te doen aan TVOH. Maar wat er nu gebeurt, overtreft al mijn dromen. Ik stond niet alleen in de finale, maar mag nu ook meedoen met Holland Zingt Hazes", aldus Samantha.

De Haagse zangeres deed bij The Voice auditie met het liedje Ik leef mijn eigen leven van André Hazes.

Holland Zingt Hazes vindt dit jaar op 14, 15, 20 en 21 april plaats. In de line-up staan André en Roxeanne Hazes, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Jamai, Trijntje Oosterhuis, Lisa Boray, Barry Hay, Peter Beense en Xander de Buisonjé. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

  1. BN’ers storten zich massaal op viral challenge van Dolly Parton
    Social media challenge

    BN’ers storten zich massaal op viral challenge van Dolly Parton

    Dolly Parton plaatste gisteren een viertal foto’s van zichzelf waarmee ze de wijze waarop mensen zich op elk sociale media-kanaal weer anders profileren op de hak neemt. ,,Get a woman who can do it all!’’, aldus de 74-jarige countryzangeres, die er vervolgens viral mee ging. Ellen DeGeneres en andere sterren volgden al snel haar voorbeeld. Ook bekend Nederland doet nu een duit in het zakje, wat leidt tot een bonte verzameling hilarische foto’s. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.