Volledig scherm
Dua Lipa. © Chris Pizzello/Invision/AP

Dua Lipa met nieuwe muziek naar Ziggo Dome

Dua Lipa komt volgend jaar weer naar Nederland.  Op 7 mei geeft ze voor het eerst een optreden in de Ziggo Dome. Dat kondigt concertorganisator MOJO vandaag aan.

De show in Amsterdam maakt onderdeel uit van Dua's Europese Furture Nostalgia Tour, die volledig in het teken staat van haar gelijknamige nog te verschijnen nieuwe album. De eerste single Don't Start Now kwam begin november uit en doet het goed in de hitlijsten. 

De toer van Dua Lipa begint op 26 april in Madrid. De zangeres reist langs 22 verschillende steden in Europa. Ze sluit op 19 juni af in Dublin. De kaartverkoop voor het concert in Amsterdam begint vrijdag.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6007 stemmen