Volledig scherm
Duncan Laurence © ANP Kippa

Duncan kan compliment Madonna niet geloven

Duncan Laurence vindt het ongelooflijk dat hij complimentjes heeft gekregen van Madonna. ‘Ik vraag me af of ik vanochtend wel wakker ben geworden omdat mensen me berichtjes sturen dat Madonna zegt dat ik 'cute' ben en een goede stem heb’, twittert de Arcade-zanger vandaag.

De Queen of Pop, die een flink bekritiseerd optreden gaf tijdens het Eurovisiesongfestival, was in een interview met Het Parool positief over de songfestivalwinnaar. Erg bijzonder, vindt Duncan. ‘Droom ik nog steeds?’

Over het optreden van Madonna tijdens het liedjesspektakel in Tel Aviv werd flink geklaagd. De wereldster bracht haar hit Like a Prayer niet helemaal zuiver ten gehore. Zelf is de 60-jarige Madonna wel enthousiast. ,,Ik heb precies gedaan wat ik bedacht had te doen", zei ze erover in Het Parool. ,,Ik heb precies de show gegeven die ik had willen geven. En ik ben erg trots op de boodschap die ik heb overgebracht. Namelijk die van vrede tussen de Palestijnen en Israël - dáár was ik voor gekomen."

dunclaurence on Twitter

I wonder if I woke up this morning ... because people are texting me that @Madonna said I'm cute and that I have a good voice. Am I dreaming? #pinchme https://t.co/VDiAz0Y7vQ

 1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

  Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

  Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.
 2. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

  Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

  De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

 • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (57%)
 • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (43%)
14026 stemmen