Duncan Laurence kijkt terug op 'geweldige' eerste Europese tour: ‘Alles wat ik wilde’

Duncan Laurence heeft enkele weken geleden zijn allereerste Europese clubtournee ooit afgesloten. In een video op Instagram deelde de songfestivalwinnaar een aantal hoogtepunten en vertelde de zanger hoeveel hij ervan heeft genoten.

Quote

Het was geweldig. Het was alles wat ik wilde dat het zou zijn

Duncan Laurence

De zanger trapte zijn tour in november af en reisde onder meer naar Milaan, Helsinki, Antwerpen en Berlijn. ,,Het was geweldig. Het was alles wat ik wilde dat het zou zijn”, blikte een enthousiaste Duncan terug. “Zo dankbaar voor mijn band en mijn team en alle moeite en liefde die ze erin hebben stopt. Dankbaar voor iedereen die een kaartje heeft gekocht. Door jullie was dit allemaal mogelijk en kwam deze geweldige droom uit.’’

Door de optredens heeft de zanger nog meer zin gekregen om zijn debuutalbum uit te gaan brengen. ,,Jullie hebben me zoveel inspiratie gegeven om nieuwe nummers te schrijven, nieuwe nummers op te nemen en uit te brengen in 2020.’’ Ook wil Duncan dit jaar terug naar alle plekken waar hij in 2019 heeft opgetreden. ,,Ik kan niet wachten.’’

Voorlopig heeft de zanger zijn handen vrij om de studio in te duiken. Zijn eerstvolgende concert staat pas gepland voor 26 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat is wel gelijk Duncans grootste show ooit.

Volledig scherm
Duncan Laurence © ANP Kippa
  1. Na ‘Paltrow’s vaginageur’ nu ook ‘penisgeurkaars’ als  statement tegen loonkloof

    Na ‘Paltrow’s vaginageur’ nu ook ‘penisgeur­kaars’ als statement tegen loonkloof

    Vorige week bracht Gwyneth Paltrow’s lifestylemerk Goop een kaars op de markt die zou ruiken naar Gwyneth’s vagina. Taxi, een Canadees reclamebureau, kwam op de proppen met een variant die ruikt naar, jawel, penis. De kaars is qua uiterlijk identiek aan die van Gwyneth maar kost toch 33 procent meer. Daarmee wil het bedrijf de loonkloof aankaarten die er nog steeds tussen mannen en vrouwen bestaat.