Volledig scherm
© ANP Kippa

Duncan Laurence kondigt eerste concert in Ziggo Dome aan

De nieuwbakken Songfestivalwinnaar Duncan Laurence pakt het na zijn clubtoer door Nederland en een aantal plaatsen in Europa een stuk grootser aan. Hij geeft op 26 maart volgend jaar een concert in de Ziggo Dome.

Tijdens zijn inmiddels historische optreden op het Songfestival vlogen de 14.000 kaarten voor Duncans clubtoer al over de toonbank. Zo'n beetje alle elf concerten waren op de avond van de finale uitverkocht nog voordat Duncan met zijn nummer Arcade als winnaar nogmaals mocht zingen in Tel Aviv. 

Met het concert in de Ziggo Dome gaat er wéér een droom van Duncan in vervulling. ,,Het is niet te bevatten wat er allemaal gebeurt!’’, jubelt de 25-jarige zanger. ,,Binnen een jaar na het Songfestival langs de grootste poppodia in Nederland en in de grootste zaal van Nederland, dat had ik niet durven dromen.’’

Niet alleen Nederland ligt aan Duncans voeten, ook Europa trekt aan de zanger. De Europese tournee die Duncan tijdens zijn verblijf in Tel Aviv aankondigde, is zo in trek dat hij in verschillende steden in grotere zalen staat. Ook zijn er inmiddels nieuwe concerten toegevoegd aan de tournee, onder andere in België.

De kaartverkoop voor het concert van Duncan Laurence in de Ziggo Dome gaat morgenochtend van start.

  1. Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek

    Koning bedankt Nederlan­ders in India op bijzondere plek

    Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof. Voorafgaand aan de receptie legden Willem-Alexander en Máxima een krans in de hotellobby ter nagedachtenis aan die verschrikkingen.