Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong © AD

'Echt Paul, word je omarmd? Eva scoort twee keer zo veel'

Angela kijkt tvJournaliste Angela de Jong schrijft drie keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

Quote

Mag ik hem er even fijntjes op wijzen dat Jinek en Pauw op hetzelfde tijdstip moeiteloos het dubbele scoren?

Ga ik het vandaag weer over Paul de Leeuw en zijn Lekker Laat! hebben? Ja mensen, dat moet. Niet omdat ik er genoegen in schep om hem de grond in te boren. Niet omdat ik me nu al weer verheug op de kop ‘Paul de Leeuw opnieuw afgeslacht in eigen krant’ op mijn favoriete website Mediacourant.nl.

En zeker niet omdat ik per se het laatste woord wil hebben. Al moet ik bekennen dat ik donderdag mijn wenkbrauwen optrok bij de opmerking van Paul in deze krant dat de kijker Lekker Laat! ‘heeft omarmd’ gezien de kijkcijfers. Mag ik hem er even fijntjes op wijzen dat Jinek en Pauw op hetzelfde tijdstip moeiteloos het dubbele scoren? Wat overigens niet wegneemt dat een gemiddelde van 470.000 kijkers echt niet slecht is voor een zomerexperiment op de late avond en al helemaal niet voor zo’n slecht programma.

Ho, stop. Het is niet mijn bedoeling om mijn kritiek van een paar weken geleden nog eens dunnetjes over te doen. Ik wil Paul aan het eind van de serie juist een compliment maken. Geloof me, daar zit werkelijk geen spoortje sarcasme bij. Afgelopen maandag werd ik namelijk aangenaam verrast tijdens het kijken naar Lekker Laat! Echt.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
6966 stemmen