Ed Sheeran en Beyoncé bundelen krachten voor kerstversie Perfect

Het is bijna kerst en dat betekent dat de kerstnummers je weer om de oren vliegen. Ed Sheeran (26) zag een uitgelezen kans voor deze tijd van het jaar en bundelde zijn krachten met Beyoncé om zijn nummer Perfect nieuw leven in te blazen.

Volledig scherm
Ed Sheeran © AFP

Het lied van de Britse zanger is nog niet zo lang geleden uitgekomen, maar dat hield hem niet tegen om er nu al een speciale versie van te maken. Hij legde contact met de 36-jarige superster en de twee besloten het romantische lied samen opnieuw uit te brengen.

Sheeran is dolblij met de co-productie. In een interview met MTV UK liet hij een tijd geleden los graag met de zangeres te willen samen werken. ,,We hebben live al eens het een en ander gedaan samen, maar ik zou dolgraag eens een echte song maken samen", zei hij toen. Die droom is nu dus uitgekomen.

Geweldig

Het duet, dat sinds gisteren online te beluisteren is, krijgt een enorme hoeveelheid reacties op Youtube. Veel fans zijn enthousiast over het nummer en complimenteren de artiesten. 'Dit is geweldig!', 'Jullie stemmen zijn perfect samen' en 'Letterlijk een perfect duet', aldus fans van de twee artiesten.

Volledig scherm
Beyoncé © EPA
 1. Thomas van der Vlugt wint AD-award op YouTube-festival VEED
  prijzenregen

  Thomas van der Vlugt wint AD-award op You­Tu­be-fes­ti­val VEED

  De Nederlandse YouTube-ster Thomas van der Vlugt (25) heeft vandaag op het VEED-festival in Amsterdam de AD Journalistieke Aanmoedigingsprijs gewonnen. De onderscheiding werd hem uitgereikt tijdens de VEED Awards: de Oscars van de Nederlandse YouTube industrie. Van der Vlugt kreeg de prijs (10.000 euro) vanwege de journalistieke manier waarop hij werk maakt voor het filmkanaal. Vorig jaar won Défano Holwijn.

poll

Wie moet Art opvolgen als presentator van Wie is de Mol?

Wie moet Art opvolgen als presentator van Wie is de Mol?

 • Jan Versteegh (49%)
 • Ron Boszhard (4%)
 • Olcay Gulsen (4%)
 • Margriet van der Linden (7%)
 • Rik van de Westelaken (24%)
 • Iemand anders (12%)
32788 stemmen