Volledig scherm
© Instagram

Ed Sheeran kan wel lachen om debuut in Game of Thrones

Ed Sheeran (26) heeft direct in de eerste aflevering van het nieuwe, zevende seizoen van Game of Thrones zijn opwachting gemaakt. De Britse zanger heeft een klein, eenmalig rolletje als zingende ridder in de HBO-hitserie.

,,Terug naar de tijd dat ik een Lannister was", schreef Ed zondagnacht op Instagram bij een stilgezet beeld uit de serie. Later plaatste hij nog een foto vanaf de set met actrice Maisie Williams (Arya Stark) en regisseur Jeremy Podeswa. En een korte impressie van hoe zijn goede vriend, de Amerikaanse muziekproducent Benny Blanco (29), voor de eerste keer naar GoT keek.

Al sinds maart wachten fans van Ed met smart op zijn verschijning in de populaire serie. Zijn gastrol werd toen bekendgemaakt tijdens het festival SXSW in Texas. In mei verklapte de zanger dat hij een liedje zou zingen tijdens een scène met Maisie, die Arya Stark speelt.

Voor Ed was het overigens niet zijn acteerdebuut. In 2015 had hij een gastrol in enkele afleveringen van de historische dramaserie The Bastard Executioner. Eerder waren Gary Lightbody van Snow Patrol, Will Champion van Coldplay, de bands Sigur Rós, Of Monsters and Men en de leden van Mastodon al eens te zien in Game Of Thrones.

Bekijk de eerste beelden van zijn optreden in deze video: 

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Throwback to the time I was a Lannister

Een foto die is geplaatst door null (@) op

First time @itsbennyblanco has seen an episode, here's his review

Een foto die is geplaatst door null (@) op