Volledig scherm
Ed Westwick © EPA

Ed Westwick reageert op misbruik: Ik zou dat nooit doen

Ed Westwick heeft wederom van zich laten horen, nu hij door een tweede vrouw beschuldigd is van seksueel misbruik. De Gossip Girl-acteur meldt dat hij het treurig vindt dat hij vals beschuldigd wordt via twee social media-posts, die volgens hem niet op waarheid berusten. ,,Ik zou nooit zulk soort gedrag vertonen", aldus Westwick.

Om zijn onschuld te bewijzen is Westwick (30) meer dan bereid om mee te werken aan een onderzoek met de autoriteiten. Ook zijn vriendin, Jessica Serfaty, laat weten achter hem te staan. ,,Ik ken jou, ik ken de waarheid. Mijn hart huilt. Ik hou van jouw prachtige ziel."

De Gossip Girl-acteur was volgens bronnen van plan het 28-jarige model ten huwelijk te vragen, nadat ze enkele weken geleden in Parijs gespot werden bij een juwelierszaak. Dat plan is vanwege de huidige situatie op de lange baan geschoven, maar de twee zijn nog steeds heel close.

Ed en Jessica zijn een setje sinds mei. Zij heeft een 9-jarige zoon uit een eerder huwelijk en werd voor Westwick gezien met Joe Jonas en Niall Horan.

poll

Blijf jij na het vertrek van Evers naar 538 luisteren?

Blijf jij na het vertrek van Evers naar 538 luisteren?

  • Ja, Frank Dane is een waardige opvolger (34%)
  • Nee, ik stap over naar een andere radiozender (66%)
2231 stemmen