Volledig scherm
Edwin Evers © ANP Kippa

Edwin Evers presenteert de Top 4000

Goed nieuws voor fans van Edwin Evers: hij keert voor een week lang terug op de radio. Evers is van 16 tot en met 20 december tussen 14.00 en 16.00 te horen als presentator van de Top 4000 op Radio 10. Dat maakte hij vanochtend zelf bekend in Ekdom in de Morgen.

Evers kreeg eind november de vraag al voorgelegd, maar voelde zich toen zo overvallen dat hij het idee van Gerard Ekdom direct afwees. Inmiddels is de radio-dj op het verzoek teruggekomen en stelt hij het een ‘leuk en spontaan’ idee te vinden. 

,,Ik heb de Top 4000 de afgelopen jaren al gevolgd en ik heb wel iets met een hitlijst waarin zo’n beetje alle gave pophits van de afgelopen vijftig jaar te horen zijn! Ik kijk ernaar uit om volgende week voor één keer deze lijst te presenteren op Radio 10", reageerde hij vanmorgen enthousiast op de radio.

Niet alleen Evers presenteert de Top 4000, nieuwslezer Henk Blok zal ook van zich laten horen.

Evers hing eind vorig jaar zijn radiomicrofoon aan de wilgen. Toch liet hij in november doorschemeren te denken aan een mogelijke comeback. ,,Als iemand me nog wil hebben", grapte hij toen in De Wereld Draait Door.