Na een filmfragment over Hugo de Jonge associeert Voice-zangeres Jennie Lena er lustig op los. 'Cocaïne', roept ze. ,,In de wandelgangen hoor je weleens wat. Ik associeer maar, ik was er niet bij!” Het antwoord was overigens niet goed.
Volledig scherm
PREMIUM
Na een filmfragment over Hugo de Jonge associeert Voice-zangeres Jennie Lena er lustig op los. 'Cocaïne', roept ze. ,,In de wandelgangen hoor je weleens wat. Ik associeer maar, ik was er niet bij!” Het antwoord was overigens niet goed. © KRO-NCRV

Een cokesnuivende Hugo de Jonge? Mag iedereen maar van alles roepen?

De slimste blikWelke kandidaat sprong eruit? Wat was Maartens momentje en welke galerij bood de meeste gespreksstof? Een terugblik op de zesde week van De slimste mens.

  1. Werkloze ster van Britse ‘Koffietijd’ Phillip Schofield: ‘Ik ben alles kwijt’

    Werkloze ster van Britse ‘Koffietijd’ Phillip Schofield: ‘Ik ben alles kwijt’

    Presentator Phillip Schofield is naar eigen zeggen ‘alles kwijt’ nadat hij abrupt was gestopt met de Britse talkshow This Morning vanwege een eerdere affaire met een jongere collega. De 61-jarige vreest dat zijn televisiecarrière voorbij is, vertelde hij in zijn eerste interview over het schandaal. ,,Ik moet in de verleden tijd praten als ik het over televisie heb en dat breekt mijn hart”, zei Schofield tegen de BBC.