Volledig scherm
Dionne Stax. © ANP

Een dikke kus van Dionne en een geheime reis voor de Posjes

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Comedian Jörgen Raymann (51) werd vanochtend speciaal wakker om zijn volgers mee te delen dat hij zich nog eens ging omdraaien. ,,Lazy saturday!''

Morge luitjes!! Papa draait zich nog een keer om! #uitslaapdag #lazysaturday #vanavondweeropdeplanken #haveagreatweekend

Een foto die is geplaatst door null (@jorgenraymann) op

In Qatar, de zonnige woonplaats van Yolanthe Sneijder-Cabau (32), was het al middag toen Jörgen nog onder de dekens lag. De presentatrice plukte de dag en liet zich, gehuld in een strak en maagdelijk wit ensemble, fotograferen met een van haar hondjes.

Gotta love him 🐶

Een foto die is geplaatst door null (@yolanthecabau) op

Volgers van Dionne Stax (32) zijn hun zaterdag ook goed begonnen. De normaal ietwat gereserveerde nieuwslezeres tuitte haar rood gestifte lippen om ons allen een fijne zaterdag toe te kussen.

Maak er een mooi weekend van! Dikke smakkerd!

Een foto die is geplaatst door null (@dionne_stax) op

Prinses Beatrix, die afgelopen week 80 jaar werd, heeft zich bij hoge uitzondering laten fotograferen in een wel heel casual outfit. De voormalig koningin heeft bijna iets weg van een jongere Gordon...

Hoe gek wil je het hebben 🤪🤪🤪🤪 #oudefotoskijken #stukgaan

Een foto die is geplaatst door null (@gordonheuckeroth) op

Het voordeel aan het beroep van schrijver is dat er geen werkkleding bij komt kijken. Romanauteur Daphne Deckers (49) is echter het meest productief in een trui die eraan herinnert wat voor iemand ze is.

Ik heb m'n werkpak weer aan 👩‍🏭👩‍💻💻 #nieuweroman #dubbelzes #hetschietalop #creativeperson📚

Een foto die is geplaatst door null (@daphne_deckers) op

De Posjes, bekend van het RTL4-programma Helemaal Het Einde, pakten vandaag het vliegtuig voor een buitenlands avontuur. Het is niet duidelijk waar de in Chili woonzame Hollanders met de droge humor naartoe gingen, maar mogelijk wil de familie haar wijnimperium verder uitbreiden.

Volkszanger André Hazes (24) heeft fans van alle leeftijden. Onder zijn groupies is ook Sis Georgie, de 7-jarige dochter van voormalig Krezip-zangeres Jacqueline Govaert. De kleine meid ontmoette gisteren haar grote held.

Mijn dochter mocht gisteren haar grote held @andrehazes ontmoeten! 💝 #leef #oprepeat #deheledag

Een foto die is geplaatst door null (@jacquelinegovaert) op

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (19%)
  • AH (3%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (13%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (3%)
  • Staatsloterij (16%)
  • Dierenbescherming (4%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
23455 stemmen