Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Een extra journaal bij Gods gratie, want Limburg is natuurlijk geen Amsterdam

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

77 reacties

 • johan van der vrande

  2 maanden geleden
  Onze goedlachse premier was zelfs een half uurtje in Venlo. Ik had verwacht, dat hij op de racefiets een tochtje langs de maas zou maken tot Boxmeer met een appeltje in de hand. Daar aangekomen wat zandzakken op de hoop leggen onder camera toezicht met na afloop een stuk vlaai als dank. Daarna de racefiets in de kofferbak van de dienstauto mikken en snel terug naar de residentie. Johan van der Vrande
 • Geert de Jonge

  2 maanden geleden
  Zolang een gebeuren niet in het westen van Nederland plaatsvind is de belangstelling van de media voor deze zaken minimaal. Het lijkt net of dat Nederland ophoud bij Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Het noorden en het zuiden als ook Zeeland hoort er niet bij. Zo gaat het bij de NPO, RTL en Talpa.
 • Mommers

  2 maanden geleden
  Helemaal gelijk Angela. Als het niet Amsterdam betreft,of het gooi betreft 8s het niet belangrijk.......te triest voor woorden.
 • Kirstin Schuller

  2 maanden geleden
  👍👍👍
 • Wanda Groffen-Heijboer

  2 maanden geleden
  Eindelijk. Ik vind dit echt schandalig. Gelukkig dat er meer mensen zo aan denken. Tuurlijk verdient Peter R de Vries een mooi eerbetoon, maar zoveel mensen opgesloten in hun huis, terwijl het water omhoog komt, zonder stroom en niet kunnen bellen. Ik kon niets van een donatie actie vinden. Heb maar een donatie aan het rode kruis gedaan en dat gedeeld. Echt bizar.