Volledig scherm
Het gezin was te zien in Een Huis Vol. © NPO

Een Huis Vol-vader Michel (57) plotseling overleden

Michel Quaedackers, die vier jaar geleden te zien was in het NPO-programma Een Huis Vol, is gisteren plotseling op 57-jarige leeftijd overleden. Zijn vrouw Nadine laat weten in shock te zijn. Michel laat twaalf kinderen achter.

Volledig scherm
Nadine en Michel met de kleine Milano. © Facebook

Via haar Facebookpagina spreekt de Duits-Macedonische Nadine Lohmoller (40), die na haar huwelijk met de Limburgse Michel zijn naam aannam, van een ‘nare droom’. Nadat haar man gisterochtend niet ontwaakte uit zijn slaap werd duidelijk dat er iets flink mis was. ,,Reanimatie mocht niet meer baten. Ik weet nog dat ze tegen mij zeiden dat ze ermee waren gestopt. Lieve schat, waarom, waarom? Kon je maar terugkomen’’, aldus Nadine.

Michel zal veel belangrijke momenten van zijn gezin niet meer meemaken, zoals de doop van zijn vier maanden oude zoontje Milano en de 18de verjaardag van zijn dochter Yalena.

Michel en Nadine ontmoetten elkaar toen zij 15 jaar oud was. Een paar jaar later werd hun eerste kind Damian (21) geboren. Toen het vierde seizoen van Een Huis Vol werd opgenomen, hadden de Quaedackers nog elf kinderen.