Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Een ladderzatte Kaag om de nek van een rokende Remkes, dat kan toch origineler?

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

48 reacties

 • Patrick Boer

  1 jaar geleden
  Spaanders probeert kopspijkers na te doen. De meetlat voor persiflages ligt hoog door mensen als Paul Groot die echt probeerde alles te pakken. Het zal moeten groeien en dan nog.... Het blijft imiteren op de imitatie... Cavia's leuk, maar wissel het per aflevering af met oude spellen. Eerste keer leuk, tweede keer wel gezien. Hoogtepunt(??) tot nu toe... De Afghaanse tolk De jaren 50/60 tv redelijk De rest... Vulling
 • Liesbeth Stam

  1 jaar geleden
  Ja gezien ,,O wat een jaar,, en vind het vreselijk,zo aanstellerig allemaal.En Carlo wil altijd winnen en zegt alles voor en Ruben was jaren geleden leuk,nu een grote aansteller.
 • A HEIJDEN

  1 jaar geleden
  Zaterdag 'O, wat een jaar' gezien? Wat vinden de gasten zich verschrikkelijk leuk. Onder de tafel van de lach liggen ze als er weer een heel flauw grapje wordt gemaakt. Ruben Nicolai is al jaren niet meer leuk. Wie gaat hem dat eens vertellen? We moeten af van kijkcijfers. Beter zijn waarderingscijfers.
 • N.J. Van soldt

  1 jaar geleden
  Vanavond in Op1 een onroerend onderwerp…en wat gebeurt er als het afgelopen is…geen moment van bezinning maar een volstrekt foute muzikale roffel en het lachende gezicht van Khalid die zo te zien geen benul heeft waar het over ging en het volgende onderwerp aankondigt. Ik ben verbijsterd en hoef dit programma NOOIT meer te zien.
 • John Fender

  1 jaar geleden
  Zolang hersenloze kijkers naar dit soort vermaak kijkt, blijft ome John sponsoren...
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”