Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee@Kee

Een penis is op gezette tijden een handig ding, maar fotogeniek is-ie zeker niet

Journalist Debby Gerritsen duikt met een vrouwelijke blik in de actualiteit en deelt iedere week wat haar opvalt.

71 reacties

 • Fred Barendse

  3 maanden geleden
  Op naar een z.g. Victoriaanse Tijd 2.0? Ben het helemaal eens met Johan Derksen, die gisteravond zei dat als je de seventies hebt meegemaakt, van deze toestanden niet veel begrijpt. Grootste omzetten worden behaald , in de modewereld, cosmetische industrie etc.etc. Waarschijnlijk zijn mannen overprikkeld geraakt door deze vrouwelijke uitingen. Typisch Westers Dualistisch denken, goed-slecht-mooi-lelijk-gewenst-ongewenst etc.etc. Ontken vooral, je Woede, je S*X en je Hebzucht.
 • J. Hoetmer

  3 maanden geleden
  Mijnheer Hof, Het is niet duidelijk wat de rol van de vrouw is voor u. U wordt naar u schrijft vaak lonkend aangekeken. Heeft u ook nagevraagd of u interpretatie wel klopte? Een vrouw die open, vrolijk en blij kijkt, lonkt niet! Zij is wellicht een aantrekkelijke gelukkige vrouw.
 • Christiane van der Vis

  3 maanden geleden
  Ik kan maar niet begrijpen waarom mannen zo trots en verliefd zijn op dat ding. C.v.d.Vis
 • Henk Janssen

  3 maanden geleden
  Eerlijk gezegd vind ik het maar een lelijk ding. Ik zou er zeker niet trots op zijn. Het is functioneel om naar de toilet te gaan en voor de voortplanting. Maar voor de rest........? lekker wegstoppen in je broeken (onderbroek en jeans)
 • Hof

  3 maanden geleden
  Vergeet in deze discussie ook de rol van de vrouw niet. Er zijn er die mannen verslinden alsof het tompoezen zijn. Ik ben vaker bepoteld door een vrouw dan omgekeerd, vaker lonkend aangekeken dan omgekeerd. Ik wil de storm van verontwaardiging niet bagatelliseren (elke vorm van ongewenst gedrag of machtsmisbruik is laakbaar), maar tussen mannen en vrouwen bestaat nu eenmaal sinds mensenheugenis een spanningsveld. Sommigen weten daar niet mee om te gaan. Helaas!