Volledig scherm
Michael Ketterer © NBC

Eerste acts finale America's Got Talent bekend

videoDe eerste vijf finalisten van America's Got Talent zijn bekend. In de eerste ronde van de halve finale van de talentenjacht, waaraan binnenkort ook Glennis Grace meedoet, werden zes acts naar huis gestuurd.

Onder de vijf finalisten is één artiest die net als Glennis zingt: pleegvader Michael Ketterer. Hij werd na zijn auditie met de zogenoemde golden buzzer in één ruk naar de halve finale gestuurd. Verder zijn illusionist Shin Lim, stand-up comedian Samuel J. Comroe en acrobatengroep Zurcaroh door. Ook trapeze-act Duo Transcend haalde de finale, zij werden gered door de vakjury bestaande uit Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum en Howie Mandel.

Glennis bereidt zich momenteel in een hotel aan Hollywood Boulevard voor op de tweede helft van de halve finale, die dinsdag (Amerikaanse tijd) plaatsvindt. Over het optreden van de Amsterdamse powerhouse is nog niets bekend. Wel liet Glennis onlangs los dat ze meer van zichzelf wil laten zien. ,,Ze weten daar nog niet dat ik eigenlijk die eigenwijze chick ben'', vertelde ze.

De finale is op 18 september, de dag erna wordt de winnaar van een miljoen dollar en een optreden in Las Vegas bekendgemaakt.

Its almost showtime guys!! Hope you voted for me😌🙏🏽 @agt #agt #musicismylife

Een foto die is geplaatst door null (@glennisgrace) op

  1. Freek over Boekenbalrel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedragen wordt
    video

    Freek over Boekenbal­rel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedra­gen wordt

    Freek de Jonge (74) heeft geen seconde wakker gelegen van de door hem veroorzaakte opschudding, gisteravond bij de opening van het Boekenbal in Amsterdam. Hij eiste luidkeels schreeuwend van het publiek een statement over de overwinningsspeech van Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet. ,,Juist de groep die in de zaal zat, moet zich verzetten tegen deze elitaire politieke beweging’’, zegt de cabaretier the day after tegen deze site.