Eerste beelden van nieuwe SBS6-talentenjacht

SBS6 heeft vandaag de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe talentenjacht The Next Boy/Girl Band die vanaf 26 augustus te zien zal zijn bij de commerciële zender.

In het door Nicolette van Dam en Tim Douwsma gepresenteerde programma nemen twee platenmaatschappijen het tegen elkaar op. 8Ball Music creëert een nieuwe boyband en Universal Music richt zich op de beste girlband. De boybandjury wordt gevormd door platenbaas Tony van de Berkt, zanger Nick Schilder en zangcoach Babette Labeij. De meidenband is de verantwoordelijkheid van muziekproducer en songwriter John Ewbank, zangeres Sharon Doorson en actrice Pip Pellens.  

De onderscheidende factor van The Next Boy/Girl Band is volgens SBS6 de wijze waarop de kandidaten auditie doen. Als een deelnemer niet lekker zingt of beweegt, is het einde oefening en zakt hij of zij letterlijk door de grond naar beneden in een soort lift. Pas als het hele plaatje klopt, van uiterlijk tot stemgeluid, dan komen ze in één van de twee teams van de platenmaatschappijen en strijden ze voor een plekje in de uiteindelijke boy- of girlband.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement