Volledig scherm
© AD

Eerste drie BN'ers Het Perfecte Plaatje bekend

Patty Brard, de Rotterdamse tv-kok Herman den Blijker en Jim Bakkum werken de komende tijd aan hun fotografiekunsten. Het drietal neemt deel aan het derde seizoen van Het perfecte plaatje, maakte fotograaf en jurylid William Rutten bekend.

,,Dit zijn de eerste 3 kandidaten van Het perfecte plaatje seizoen 3! Patty Brard, Jim Bakkum en Herman den Blijker! Wie zullen de anderen zijn denken jullie???", schreef William op Instagram bij een foto waarop de rode boxen van het programma te zien zijn. Op drie dozen zijn namen te zien, voor welke bekende deelnemers de andere vijf exemplaren zijn, blijft nog even geheim.

In Het perfecte plaatje proberen bekende Nederlanders elke week de mooiste foto's te maken. Wie daar niet in slaagt, valt af. Het eerste seizoen van het RTL 4-programma werd gewonnen door Humberto Tan, vorig jaar kwam Estelle Cruijff als winnares uit de bus.

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.