Volledig scherm
© AD

Eerste drie BN'ers Het Perfecte Plaatje bekend

Patty Brard, de Rotterdamse tv-kok Herman den Blijker en Jim Bakkum werken de komende tijd aan hun fotografiekunsten. Het drietal neemt deel aan het derde seizoen van Het perfecte plaatje, maakte fotograaf en jurylid William Rutten bekend.

,,Dit zijn de eerste 3 kandidaten van Het perfecte plaatje seizoen 3! Patty Brard, Jim Bakkum en Herman den Blijker! Wie zullen de anderen zijn denken jullie???", schreef William op Instagram bij een foto waarop de rode boxen van het programma te zien zijn. Op drie dozen zijn namen te zien, voor welke bekende deelnemers de andere vijf exemplaren zijn, blijft nog even geheim.

In Het perfecte plaatje proberen bekende Nederlanders elke week de mooiste foto's te maken. Wie daar niet in slaagt, valt af. Het eerste seizoen van het RTL 4-programma werd gewonnen door Humberto Tan, vorig jaar kwam Estelle Cruijff als winnares uit de bus.

  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.