Eerste Vogue-cover voor 16-jarige dochter Cindy Crawford

Kaia Gerber, de 16-jarige dochter van supermodel Cindy Crawford en haar man Rande Gerber, heeft haar allereerste solo-cover voor het modeblad Vogue te pakken. De Franse editie van het wereldberoemde tijdschrift, Vogue Paris, plaatst de beauty op de voorkant van de februari-editie van het magazine. 

Moeder Cindy (51) was destijds 20 jaar toen ze voor het eerst alleen de cover van Vogue sierde. Kaia is in de wolken met haar cover, zo laat ze op Instagram weten: 'Ik geloof dat ik droom en ben het gelukkigste meisje op aarde! Niets dan liefde voor jullie allemaal'.

De loopbaan van 'Crawford Junior' verloopt zeer voorspoedig. In september werd Kaia voor bijna alle grote merken geboekt tijdens de modeweken van New York en Parijs. Zo liep de tiener onder meer voor de modehuizen Alexander Wang, Marc Jacobs en Chanel en was ze samen met haar moeder Cindy te zien in de show van Versace in Milaan.

Kaia heeft inmiddels ook een aantal lucratieve deals op haar naam staan. Zo is ze onder meer het gezicht van Omega en is de dochter van Cindy te zien in campagnes van Calvin Klein en Marc Jacobs.

Volledig scherm
© Instagram
  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.