Volledig scherm
foto ter illustratie © Shutterstock

Eethuis in Bangkok serveerde geen mensenvlees

Een bericht over een Thais restaurant dat mensenvlees aan zijn klanten zou hebben geserveerd, blijkt niet te kloppen. Er werd wel een dode gevonden in het restaurant, maar het eethuis was ten tijde van de vondst gesloten vanwege een verbouwing.

Diverse media, waaronder deze site, meldden op basis van buitenlandse berichtgeving dat de eigenaar van het vegetarische restaurant het vlees van het slachtoffer door het eten zou hebben gemengd.  Uit onderzoek van de site nieuwscheckers.nl blijkt echter dat dat niet klopt.  Tegenover Thaise media ontkracht de politie dat iets dergelijks gebeurd is.

Wel is er dus een lijk gevonden in het restaurant in Bangkok, dat van de 61-jarige Prasit In Pathom. Hij was zwaar toegetakeld. De vondst van het lijk werd ruim een week geleden bekendgemaakt.

De redactie betreurt het dat er een artikel op basis van foutieve informatie online is gekomen.

  1. Duizenden metalfans woest: headliner Manowar treedt op allerlaatste moment niet op

    Duizenden metalfans woest: headliner Manowar treedt op allerlaat­ste moment niet op

    Het is de grootste nachtmerrie van iedere festivalorganisatie: een headliner die op het allerlaatste moment afzegt en vervolgens jouw medewerkers publiekelijk de schuld geeft van wanbeleid. Het gebeurde afgelopen weekend op Hellfest in Frankrijk, een populair metalfestival waar jaarlijks duizenden Nederlanders naartoe gaan. De Amerikaanse metalband Manowar is de boeman in dit verhaal. ,,Ik kwam helemaal vanuit Zuid-Amerika om ze te zien...’’

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (53%)
  • Maan - Ik kom eraan (16%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
29360 stemmen