Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Eindelijk kreeg ik antwoord waarom ik zo veel moeite met Emma Wortelboer heb

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

75 reacties

 • Groenewegen

  2 maanden geleden
  Ik ergerde me juist aan Diederick, vertellen dat je kinderen het zo lastig vinden hun vader zo vaak op tv en dan meedoen aan een amusementsprogramma. Het bezoek aan de ginstokerij en de blijdschap dat ze een fles meekregen vind ik een verkeerd signaal. Er is nu wel bekend dat alcohol nog veel slechter is dan altijd werd gedacht en dan een beker gin weg te werken. Foei dokter.
 • Rene Audier

  2 maanden geleden
  Als dit commentaar mag geloven, zonder het programma gezien te hebben, dan zou je denken dat Emma Wortelboer tijdens de gehele hobbelige rit in een zomerbloesje naast Diederik zou zitten waarin het "nodige te zien" was. Dat was totaal niet het geval. Tijdens één rit in het begin ja zag je iets wel duidelijk zitten. En dit is nu eenmaal Emma Wortelboer, erg uitbundig en ze geeft gewoon toe dat ze een strebertje is. Ik denk met een klein hartje.
 • Ed Van der Pijl

  2 maanden geleden
  Waarom altijd doorzeuren over het songfestivaloptreden van Emma? De programmeur van Gevaarlijke wegen wist waar hij/zij aan begon met Emma. Die was gewoon Emma.
 • M. Bruggeling

  2 maanden geleden
  Precies hetzelfde, vanaf het moment dat ik haar hoorde gillen bij de puntentelling van het Eurovisie Songfestival gaan mijn haren ook recht overeind bij het zien en horen van Emma Wortelboer. Van die mensen die zichzelf graag horen en zien, wat een aandachttrekkerij.
 • A.L. Pitstra

  2 maanden geleden
  En dan willen vrouwen graag emaniciperen en dan gebruiken ze zaken als "als ik een oude witte man was geweest..." hoezo seksistich en tevens ietwat discriminerend vraag ik mij dan af. Ik ben een witte man maar ik heb toch veel liever dat mensen zich normaal en goed kleden. Maar goed de hedendaagse vrouw wil graag zo hard mogelijk tegen mannen aanschoppen zonder oog voor gelijkheid. Kom op dames, gedraag normaal, niet zo seksistisch of denigrerend en je zult zien dat je een stuk verder komt.