Elise Schaap persifleert Famke Louise: ‘Ik ben op me Ronnie. Waarom geen idee’

videoDe Rotterdamse actrice Elise Schaap (38) schittert vanavond in de tweede aflevering van De TV Kantine in de rol van vlogster/zangeres Famke Louise. Schaap liet zich, geïnspireerd door de hit Op Me Monnie, filmen in een supermarkt met een hartjeslolly in haar mond. ,,Ik ben op me Ronnie, waarom geen idee. Op me lollie zuig ik dagelijks. Net als Ronnie lekker smakelijk’’, zingt ze.

Als ze in haar ultrakorte spijkerbroekje en paarse topje heeft geconstateerd dat de videoclip ‘wel wat achterlijk’ is, verschijnt Famke Louise (die sinds een halfjaar datet met rapper Ronnie Flex) zelf in beeld. Zij pakt haar haters aan door rappend te verhalen dat ‘Famke everywhere’ is. Ook het statement dat de 20-jarige brunette onlangs voor het blad LINDA.meiden maakte, komt voorbij: zowel Famke als Elise kregen okselhaar.

De nieuwe zaterdagavond van RTL 4 ging vorig weekend goed uit de startblokken. Zowel Kees en co , Paul pakt uit als De TV kantine (met acteur Maarten Heijmans als Beau van Erven Dorens en Elise Schaap als modeontwerpster Nikkie Plessen) wisten de miljoengrens te doorbreken. 

Volledig scherm
Famke Louise en Elise Schaap (rechts) © Instagram Famke Louise

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (57%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (43%)
16144 stemmen