Volledig scherm
© Instagram/Ellemieke Vermolen

Ellemieke herdenkt haar baby engel en Bas Smit is stapelverliefd

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Thomas Berge (echte naam Chiel Ottink) is nogal stellig als het om het verzinnen van smoesjes gaat. Hij wil dat zijn fans actie ondernemen.

Actrice Imanuelle Grives is in haar kittige panterprintje helemaal klaar voor een nieuwe week.

Het gezin van Bas Smit en zijn vrouw Nicolette van Dam is compleet nu hondje Lucky zijn baasjes vermaakt. Bas had niet gedacht zo verliefd op het beestje te worden, geeft hij in alle eerlijkheid toe.

Ellemieke Vermolen brandt vandaag een kaarsje voor haar zoontje Josha, die bij de geboorte overleed. 'We zouden een baby krijgen maar kregen een engel in de plaats'. 

Hoera! Xess Xava, het zoontje van Yolanthe en Wesley Sneijder, blaast vandaag drie kaarsjes uit. Het koppel is onlangs begonnen aan een tijdrovend adoptietraject omdat ze graag nog een kindje willen. 

Cabaretier Alex Klaasen heeft in Emmen (Drenthe) liggen chillen op een uiterst comfortabele 'boxspring' uit het jaar 3050 voor Christus. Of de provincie blij is met zijn actie, is de grote vraag. Sinds kort staan bij de meeste hunebedden bordjes met een klimverbod omdat het grafmonumenten zijn.

Hardcore-dj Paul Elstak en zijn echtgenote Kristel zijn vandaag hun portemonnees gaan leegschudden in de sjieke PC Hooftstraat in Amsterdam.

Zara-Lizzy Noé, het op 12 juli geboren dochtertje van vlogster Monica Geuze en Sparta-voetballer Lars Veldwijk, heeft dit weekend in het ziekenhuis gelegen, omdat het meisje te weinig dronk. Inmiddels is ze, na extra vocht toegediend te hebben gekregen, weer thuis.

Natuurlijk ging Bettina Holwerda, de echtgenote van Jim Bakkum, even kijken bij de première van de nieuwe All Stars musical waarin haar man één van hoofdrollen vertolkt. Bettina is momenteel zwanger van hun derde kindje. Tijdens de voorstelling was de baby, zo stelt Bettina, aan het meevoetballen in haar buik.

Komediant Jandino Asporaat sleepte zijn hele gezin mee naar de première van een kindervoorstelling. 

Sprintspecialiste Dafne Schippers kan natuurlijk nog veel meer dan alleen recordtijden rennen op atletiekbanen. Tijdens een etentje in Sneek lukte het haar ook razendsnel een gebakken visje tot aan de graat naar binnen te smullen. 

Schrijfster Daphne Deckers bezocht in Amerika een theaterstuk waarin haar acterende dochter Emma een slangenmeisje speelt.

Presentatrice Marieke Elsinga liet zich voor mannenglossy JFK best sexy en met de nodige inkijk fotograferen.

Volgens Carice van Houten kijkt ze op onderstaand kiekje in geen geval een beetje depressief. ,,Dit is mijn beïnvloedgezicht'', verzekert de actrice. 

Dj Tiësto, oftewel Tijs Verwest, heeft afgelopen weekend zijn uitpuilende platenkast opgeruimd.

Chantal Janzen en haar zoon James zijn alweer op de terugweg van Los Angeles waar de blondine - samen met Angela Groothuizen - als adviserend jurylid meedeed aan The World's Best, een nieuwe talentenjacht van de Amerikaanse zender CBS. 

Actrice Victoria Koblenko had een uitwaaimomentje op het dak van Hotel New York in Rotterdam.

Even voorstellen! Dit is de moeder van niemand minder dan Qmusic-dj Mattie Valk.

RTL4-coryfee Martijn Krabbé is de beroerdste niet. Dus feliciteert hij zijn ex-vrouw Amanda met haar verjaardag. Amanda is inmiddels hertrouwd en ook Martijn is sinds kort weer gelukkig in de liefde. 

Mindf*ck-er Victor Mids bezorgt zijn Instagramvolgers vandaag wat hoofdpijn met onderstaand gezichtsbedrog.

Ali B heeft veel doelen in zijn leven en sinds vandaag nóg een vurige wens: ooit geheim agent James Bond worden.

Saxofoniste Candy Dulder en haar onafscheidelijke blaasinstrument zijn afgereisd naar Santa Catalina: een bijna altijd zonnig eilandje voor de kust bij Californië.

De Nederlandse acteur Tygo Gernandt heeft ontdekt dat zijn rode kater best goed kan 'gabberen'.

De zussen Katja en Birgit Schuurman wijzen hun volgers op het kersverse Instagramaccount van hun niet onverdienstelijk schilderende moeder Sonja.  

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6006 stemmen