Volledig scherm
Ellen DeGeneres en haar vrouw Portia de Rossi © EPA

Ellen DeGeneres hernieuwt trouwbeloftes

Talkshowhost Ellen DeGeneres en haar vrouw Portia De Rossi zijn van plan volgend jaar opnieuw te trouwen. Het koppel viert in de zomer van 2018 hun tiende trouwdag. 

DeGeneres en De Rossi willen hun bruiloft uit 2008 lichtjes overdoen en een paar verrassende wendingen toevoegen aan de ceremonie, meldt een anonieme bron aan het magazine Women's Day. Op de gastenlijst zouden onder meer Hugh Jackman, Oprah Winfrey en Jennifer Aniston staan.

Ellen en Portia kregen in 2014 knallende ruzie toen De Rossi langere tijd in een afkickkliniek zat. In die periode zou Ellen zijn vreemdgegaan met een gemeenschappelijke vriendin. Het echtpaar is nooit ingegaan op de geruchten. Ellen stelde dat ze voor altijd bij Portia wilde blijven. ,,Voor haar zet ik alles opzij. Zelfs mijn tv-carrière.'' Volgens Women's Day hielden de dames het tot op vandaag met elkaar vol dankzij relatietherapie en 'een heleboel geduld en liefde'.

Actrice Portia de Rossi, bekend uit hitserie Ally McBeal, trouwde in 2008 met DeGeneres na eerdere relaties met documentairemaker Mel Metcalfe en de stiefdochter van Beatles-drummer Ringo Starr. Ze nam vorig jaar de naam van haar geliefde aan en gaat sindsdien door het leven als Portia Lee James DeGeneres.

Volledig scherm
Ellen Degeneres (L) en haar vrouw Portia de Rossi © getty