Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ellie Lust zit duidelijk om werk verlegen dat ze zich verlaagt tot zo'n hypocriet reclamespotje

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

48 reacties

 • Kroon

  1 maand geleden
  Altijd maar Elly ..laat ze lekker. Nee, Frank Lammers 10x per dag, dat is normaal zeker. Ze is top en onderneemt.
 • Frans Bogaard

  1 maand geleden
  @Peter de Jong: Ik haal mijn boodschappen bij de supermarkt. Uit jouw reactie maak ik uit dat ik een eetverslaving heb. Bedankt voor dit wakkermakertje, ik stop subiet met eten!
 • Peter de Jong

  1 maand geleden
  Dus al die BNers in supermarkt reclames dragen niet bij aan eetverslaving? Waarom meet je met twee maten, is dat niet hypocriet? En gaan mensen niet over hun eigen lichamelijke, mentale en financiële gezondheid?
 • Ad Okkerse

  2 maanden geleden
  Precies Angela!! Ik werkte in 2000 bij een klein casino in Veenendaal en moest toen klanten ook aanspreken op hun gok gedrag. Niet omdat de eigenaar dat vond natuurlijk, maar omdat dat in het kader van preventie moest van de overheid. Niet dat zij dat nu echt vonden. Allemaal voor de bühne. En wij moesten de uitvoering doen om de vergunning niet in gevaar te laten komen. Te hypocriet voor woorden. Net als Elly, HC en de lobbyisten van VVD die online gokken erdoor hebben geduwd.
 • J. le Pair

  2 maanden geleden
  🇳🇱 Schoenmaker blijf bij je leest! Klassieke fout: denken dat je alles kan en dat 'de wereld' op je zit te wachten...😳 Ze kon altijd weer terugkeren bij de Amsterdamse politie. Dus daar zal ze wel terecht komen met de mededeling, dat ze eigenlijk niet weg is geweest. Terug 'op het oude nest' of zo iets; het geleuter dat bij profvoetballers ook altijd wordt gebruikt. Wedden?💶🤔😉😄✌🇳🇱