Volledig scherm
PREMIUM
© HBO

Emilia Clarke voelde zich onder druk gezet voor seksscènes

interviewEmilia Clarke (32) werd een wereldster door de serie Game of Thrones, met haar vertolking van de drakenkoningin Daenerys Targaryen. Maar de in Londen geboren actrice beschikt ook over komische talenten zoals zij onder meer aantoont in de romantische komedie Last Christmas.

Met veel gevoel voor dramatiek stelt Emilia Clarke vast dat Game of Thrones het belangrijkste is wat haar tot nu toe in haar korte leven is overkomen. De serie, waarvan het achtste en laatste deel nu op dvd en blu-ray is verschenen plus een box met alle seizoenen, zette haar als actrice meteen op de kaart. Het afscheid van de reeks doet haar nog steeds pijn.

  1. Kroonprins Haakon: Mette-Marit heeft spijt van contact met Jeffrey Epstein

    Kroonprins Haakon: Met­te-Ma­rit heeft spijt van contact met Jeffrey Epstein

    De Noorse kroonprinses Mette-Marit heeft Jeffrey Epstein waarschijnlijk ontmoet via gezamenlijke kennissen die ook contacten hadden met de stichting van Bill en Melinda Gates. Mette-Marit en Epstein zochten bij die Foundation ondersteuning voor hun werkzaamheden en goede doelen. Dat meldt Dagens Næringsliv, de Noorse krant die eerder deze week onthulde dat de kroonprinses een aantal ontmoetingen heeft gehad met Epstein.