Emotionele Britney Spears in de rechtszaal: ‘Ik ben depressief en wil gewoon mijn leven terug’

VIDEOIn een explosieve verklaring in de rechtbank spreekt Britney Spears na jaren van zwijgen over de controle die haar vader op haar leven heeft. ,,Ik wil gewoon mijn leven terug.” 

9 reacties

 • T L Chang

  1 jaar geleden
  Britney Spears is een volwassen vrouw van 39! Zij heeft zelf keihard gewerkt voor dat geld. Snap echt niet hoe die vader al die rechters om de tuin weet te leiden... Hopelijk is er gauw gerechtigheid
 • Tom Hond

  1 jaar geleden
  39 en ze heeft niks te vertellen over haar eigen doen en laten en lichaam(lijkt nederland wel) onder tussen beheert de vader het geld van je familie moet je het maar hebben.En de doktoren zien haar liever gek dan zelf standig want ze weten dat er iets te halen http://valt.De rechter zou moeten zeggen u bent vanaf nu zelf standig mocht ze een terug val krijgen dan zou er maatregel genomen kunnen worden genomen buiten de familie om want dat zijn gewoon geldwolven dat is 1 ding wat zeker is.
 • Sanny Koens

  1 jaar geleden
  Ditcis niet normaal, iedereen heeft wel eens wat.maar dat wil niet zeggen dat je de rest van je leven onder curatele moet staan daar gaat je aan kapot, en als hij alcoholist is gelijk ongedaan laten maken, je moet een normaal leven kunnen leiden met je kinderen, zet hem op en vecht voor je vrije leven zonder curatele van je vader, Heel veel sterkte sanny
 • Piet Schreuder

  1 jaar geleden
  @Erik Bos Niet overdrijven over haar vermogen het is 60 miljoen. Een volwassen vrouw zou niet zo lang onder curatele moeten staan. Om hier achter te komen moet je wel het gehele verhaal kennen. Dat het een keer fout is gegaan hebben wij kunnen zien en dan zou er ingegrepen moeten worden. Hoop voor Britney dat zij er weer bovenop komt en dit kan delen met de juiste personen. Sterkte!
 • Anneke van Hulst

  1 jaar geleden
  Jammer dat in het artikel bewindvoering en onder curatele staan door elkaar gebruikt wordt. Zij staat onder curatele en heeft geen beslissingsbevoegdheid meer. Over niets. Dus ook niet medisch. Bewindvoering gaat enkel over de financiën. Je geld wordt dan door de bewonder beheert. Je kan geen financiële verplichtingen aangaan en heb toestemming nodig om he geld uit te geven. Verder kan je je eigen beslissingen nemen.

Poll

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

 • Even tot hier (63%)
 • Het jachtseizoen (14%)
 • De Bevers (23%)
21382 stemmen