Koningin Máxima.
Volledig scherm
Koningin Máxima. © NPO

Emotionele Máxima over overleden zus: ‘Ik denk met een grote glimlach aan haar’

Koningin Máxima was vanavond zichtbaar ontdaan toen Matthijs van Nieuwkerk over haar overleden zus Inés begon. Inés, die leed aan depressies, beroofde zichzelf in 2018 in Buenos Aires van het leven. ,,Het heeft me wat jaren gekost, maar ik denk nu met een grote glimlach aan haar. En dat vind ik heel fijn.”

5 reacties

 • Louisa Staats

  1 maand geleden
  Een waardige vrouw zo prachtig aan de buitenkant nog mooier van binnen.Wat ,ij allemaal doet mogen we trots op zijn.En de liefde voor haar dochters en man..zou menigeen ook zo willen voelenEn ze denkt aan anderen.gelukkig mens.
 • Rick van Wijk

  1 maand geleden
  Mathijs volledig ingepakt.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Wat een mooi mens!! Van binnen en van buiten! Ze is slim mooi en integer! Dat is toch geweldig om zo een koningin te hebben! Ik word hier blij van! Eve Elfring
 • Ruud Spermon

  1 maand geleden
  Ook ik vond het een heerlijk interview. Ze heeft een bijzonder zware baan en doet het meer dan prima. Daar mag in hun privé leven best wat tegenover staan. Dat is verder niet aan ons. Gefeliciteerd hoogheid.
 • Brouwer

  1 maand geleden
  Ik vond onze Koningin geweldig vanavond . En laten wij ons nou niet overal mee willen bemoeien. Ze hebben een Prive leven , gun ze dat !