Martien en Maxime Meiland op de goudfluwelen bank.
Volledig scherm
Martien en Maxime Meiland op de goudfluwelen bank. © SBS 6

Enorme goudfluwelen bank houdt Meilandjes én kijkers bezig: ‘Dit is geen porem’

Een enorme goudfluwelen bank heeft de kijkers van Chateau Meiland gisteravond bezig gehouden. Volgens Martien kon de bank best, want de ‘vorige bewoner had het ook zo’, dochter Maxime was minder te spreken over het zitmeubel deels voor het trapgat. ,,Het is geen porem dat je hier binnenloopt en dan zo’n heel groot goud blok ziet.”

21 reacties

 • Ida Rassel

  1 maand geleden
  Ik vind dat die die man prachtig kan inrichten. Het is nu een beetje Erik Kuster style. Je moet er van houden. Het enigste minpuntje vind ik dat trapgat daar dat zou ik niet in mijn woonkamer willen.
 • Köhler

  1 maand geleden
  Het woord is niet porem, maar ponem, Hebreeuws voor gezicht. Porem wordt alleen gebruikt door mensen die de klok hebben horen luiden, maar ... j.c.th.kohler@ziggo.nl
 • Erik Gemser

  1 maand geleden
  Ik kan het de familie Meiland niet kwalijk nemen. Ze persen er financieel uit wat er nog in zit. Het verzadigingspunt had ik al na halverwege de eerste aflevering van 'Chateau Meiland'. Ik kijk niet meer. Maar helaas blijven de Meilandjes zendtijd in beslag nemen zolang er voldoende kijkers zijn. Mensen zap weg naar desnoods naar een talkshow (ik weet niet wat erger is) of zet de TV uit en lees eens het AD of zo.......
 • Ad Engelvaart

  1 maand geleden
  De gekozen inrichting past goed bij de familie. Beiden bling bling en vreselijke kitsch!
 • Julia van Damme

  1 maand geleden
  Ik vind de familie Meiland heel aardige mensen en ze gaan ook zeer leuk met elkaar om. Staan altijd voor elkaar klaar, ondernemen van alles samen en zijn ook niet te flauw om elkaar eens iets toe te roepen. Ik denk dat menigeen daar jaloers op kan zijn. Hoe zij verder hun leven en huis inrichten is uiteraard geheel aan hen. Ik vind dat zwart met goud trouwens prachtig! Dag Meilandjes, groeten en alle goeds voor jullie!