Enorme slag in medialand met fusie RTL en Talpa: ‘Er zullen zenders sneuvelen’

Update / videoRTL en Talpa gaan fuseren. Daarmee slaat de grootmacht een behoorlijke slag in de mediawereld. Het is een verrassende move, omdat de laatste tijd juist geruchten gingen dat RTL Group, het moederbedrijf, mogelijkheden zou onderzoeken om enkele Europese bedrijfsonderdelen, zoals RTL Nederland, af te stoten. De toezichthouder moet de op handen zijnde deal nog wel onderzoeken.

56 reacties

 • Engbert Scholte

  1 maand geleden
  RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z! RTL 8 ook nog toch?
 • g v.d. kolk

  1 maand geleden
  Nog meer pulp programma's op TV die ook nog vaak herhaald worden
 • john van de Ven

  1 maand geleden
  bagger + bagger geeft geen betere programma's. maar veel Nederlanders kijken graag naar nutteloze programma's als ik hou van holland. Het enige van de "nieuwe"programma's dat ik kan waarderen is beat the champi(g)nons.
 • Lucassen

  1 maand geleden
  Zijn we misschien eindelijk is van al die gekopieerde programma's af van SBS
 • Jan Willem Roos

  1 maand geleden
  Ik hoop dat we een veel betere programma's krijgen te zien als die pulp en de talloze herhalingen van nu. We kijken bijna niet meer, wel vaker naar Netflix en Disney films. De programmering op die zenders is een ware verschrikking.
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”