Entertainmentsector met stomheid geslagen door camping bij circuit Zandvoort

VideoDe entertainmentsector is met stomheid geslagen door het bericht dat er bij de Grand Prix op het circuit van Zandvoort begin september een camping is. Dit terwijl er een streep door meerdaagse evenementen ging vanwege overnachtingen. Op Twitter wordt het nieuwsbericht massaal gedeeld.

17 reacties

 • Reginald Grunder

  2 maanden geleden
  Ik denk dat het met onze huisjesmelker Bernard van doen heeft.Moeten we dat nog blauw bloed noemen?
 • Ina de Schouwer

  2 maanden geleden
  Wat een flauwekul om 'blauw bloed' of 'oranje' hierin te betrekken. Nu mag het doorgaan vanwege de hoge vaccinatiegraad en de inherinte omstandigheden. Vorig jaar is de F1 in Zandvoort ook afgelast: ook toen al was de zgn huisjesmelker eigenaar.
 • jacqueline Schijver

  2 maanden geleden
  Klopt dat deze huisjesmelker alles voor elkaar krijgt ( lees dat zelfs wegen compleet worden afgesloten zodat het kwalletje en zijn vip gasten niet in de file staan ),maar alle campings in Nederland zijn gewoon open , zitten ook bijna allemaal vol ! Maar omdat deze camping vlakbij de GP ligt is het schandalig ?? De prijzen van deze camping zijn wel schandalig ja ! En wat denken jullie van de NS die al zijn treinen richting Zandvoort die dag volpropt met zo'n 10 000 man per uur ?
 • Jaap Jagt

  2 maanden geleden
  Met geld is alles en iedereen te koop.
 • WHM Kersten

  2 maanden geleden
  Voor iedereen die denkt dat het uitsluitend over festivals gaat… bijna alle evenementen worden afgeblazen of voor de zoveelste keer verplaatst naar een andere datum. Deze week zijn er alweer een paar optredens gecanceld, door de maatregelen. Helaas kan ik mijn te betalen rekeningen niet uitstellen of cancelen…. Het is niet meer te begrijpen als je de beelden van de supporters in de voetbalstadions ziet, en het respectloze idee om alsnog een camping te openen voor het F1 evenement…..