Volledig scherm
© ANP Kippa

Enzo Knol krijgt een tweelingbroer, Johnny voelt zich weer even kind

SHOWBYTESKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Patty straalt in de ochtendzon

Patty Brard is zielsgelukkig nu ze bijna permanent op Ibiza woont. Dat haar man Antoine haar vergezelt tijdens een lesje yoga, maakt dat ze ook nog eens overloopt van liefde.

Liefde is....als je man ook meegaat naar yoga! 🙏❤️ #yoga #cancires #happy #ibiza #love #peace #quiet#morningsun

Een foto die is geplaatst door Patty Brard (@pattybrard) op

De Breeman van Ruben

Een mevrouw die nietsvermoedend een wandelingetje langs de Amsterdamse grachten maakte, viel de donkerblauwe bolide van Ruben Nicolai op. Volgens Ruben hield zijn BMW niet zo van haar gestaar.

Mevrouw, wilt u niet naar mijn auto kijken? Hij is verlegen en een beetje vies... #breemanbmw #plaatselijkonbewolkt

Een foto die is geplaatst door Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) op

Puntjes op het gezicht van Enzo

Vlogger Enzo Knol krijgt een eigen wassen beeld in Madame Tussauds. Knol beschrijft bij zijn hoofd van klei mét petje uitgebreid hoe de kunstenaars precies te werk zijn gegaan. Het eindresultaat noemt hij 'de perfecte tweeling'.

Nicolette ligt dubbel

Zowel Nicolette van Dam als Bas Smit deelt een hilarisch filmpje waarin een blonde vrouw in de sportschool flink onderuit gaat. Herkenbaar, voor zowel de blonde presentatrice als haar man. ,,Me at the gym'', grapt Nicolette.

Me at the gym 😂😂😂

Een foto die is geplaatst door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Fred terug in de tijd

Stylist Fred van Leer (41) komt niet meer bij. Hij vond een foto uit de oude doos: gemaakt in 2002 op Ibiza. ,,Ik ga helemaal stuk en let op de rode enkelband.''

Stukgaande om deze foto ..... #tbt #hulk #ahum #letopmijnrodeenkelband #hahahahaha #houophoorFred #aansteller #Ibiza2002

Een foto die is geplaatst door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Daphne's vraagstuk

Daphne Deckers komt met een opmerkelijk fotootje op de proppen waarop is te zien dan emoticons van dieren, voertuigen en de meeste mensen allemaal naar links gaan. Maar dat geldt niet voor afbeeldingen van vrouwen. Begrijpt Whatsapp vrouwen soms niet? Een interessante vraag voor de vroege morgen, vindt Daphne.

Goodmorning! 😃

Een foto die is geplaatst door Daphne (@daphne_deckers) op

Xess heeft het onder de knie

De zwemlessen die Xess Xava (1), het zoontje van Yolanthe en Wesley Sneijder, de afgelopen tijd kreeg hebben hun vruchten afgeworpen. In een filmpje is te zien hoe hij zich kan redden als hij in het water valt. Sneijder vindt het knap van zijn zoon. ,,Dit maakt me de meest trotse vader van de wereld.''

Johnny draait door

Aanstaande vader Johnny de Mol heeft een fijn ritje gemaakt in een kinderdraaimolen en dat beviel de toekomstige echtgenoot van voormalig KUS-zangeres Anouk van Schie uitstekend. ,,Vergeet nooit het kind in jezelf'', rechtvaardigt Johnny zijn kermisavontuurtje.