Volledig scherm
© ANP Kippa

Enzo Knol ontkent geruchten: Ik heb echt geen nieuwe vriendin

Enzo Knol (25) heeft geen nieuwe relatie. Dat schrijft de populaire, sinds kort weer alleenstaande vlogger op Instagram na hardnekkige geruchten over een nieuwe, nog mysterieuze vrouw in zijn leven.

,,Het is jammer dat ik er nog iets over moet zeggen maar dat doe ik omdat er een roddel rond gaat die helaas wordt opgepakt door de media", aldus Enzo, die afgelopen week bekendmaakte dat hij en zijn vriendin Demira 'Dee' van der Zeeuw (20) uit elkaar zijn.

,,Nee ik heb geen nieuwe relatie en daar heb ik op dit moment geen behoefte aan. Ik ben vijf jaar samen met Dee geweest dus heb alsjeblieft een beetje respect en ga geen onzin verspreiden dat er een nieuwe relatie aan de gang is met wie dan ook'', laat de vlogger weten. 

De geruchten over een nieuwe liefde kwamen op gang toen RTL Boulevard meldde dat Enzo met een onbekende vrouw naar Zuid-Frankrijk was gegaan om zijn jarige opa te verrassen. Ze was alleen de weerspiegeling van zijn zonnebril te zien in een van zijn vlogs. Volgens Enzo wilde de vrouw niet in de vlog omdat ze dan misschien herkend zou worden.  ,,Ik ben altijd eerlijk geweest tegen mijn kijkers en de volgende keer als ik met iemand ben die niet in de vlog wilt zal ik dat duidelijk aangeven om onzin zoals dit te voorkomen", aldus Enzo.