Volledig scherm
Eva Jinek is zwanger van haar eerste. © Corne van der stelt

Enzo Knol viert liefdeslustrum en Eva Jinek laat eindelijk haar Dexter zien

ShowbytesKorte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Bridget Maasland en haar lover Bram Plattel (29) zijn nog steeds helemaal happy samen. De (openbare) social media-accounts van de twee stromen werkelijk over van de liefdesverklaringen naar elkaar.  

So much love❤️ #boyfriend #love #ameland #family #❤️❤️❤️❤️❤️ credits @wouterplattel

Een foto die is geplaatst door null (@bridgetmaasland) op

Enzo Knol kent zijn grote liefde Dee vandaag vijf jaar. Er waren nogal wat relatieperikelen her en der, maar vooralsnog lacht het geluk ze toe. 

Vandaag kennen wij elkaar 5 jaar, i love you to the moon and back 💙

Een foto die is geplaatst door null (@enzoknol) op

Ahhhh! Die lieve Bobby. Zal de kleine van Chantal Janzen gefascineerd zijn door zijn eigen spiegelbeeld als hij het ontdekt? 

Hoi 💛 Hij heeft trouwens geen elastiekjes om zn pols ofzo. #daspuppyvet #heerlijk

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Wie mooi wil zijn.... moet accepteren dat er soms wat stuk gaat. Weet ook Anne-Marie Jung. 

Ik ga hier nog eens aan onderdoor. #kapot

Een foto die is geplaatst door null (@annemariemetstreepje) op

Dat is nog eens haar. Écht puur natuur is het niet, maar daar slaapt Barbie geen minuutje slechter van. De lange lokken zullen goed wapperen op het strand van Scheveningen! 

@celebrityhairextensions

Een foto die is geplaatst door null (@samanthaenfriends) op

Sammy-Rose (4) puft na een rondje op de set van haar moeder GTST-soapie Marly van der Velden uitgeput neer op de leren bank.

Setlife #modelforaday #SammyRose

Een foto die is geplaatst door null (@marlyvd) op

Actrice Kimberley Klaver heeft zich in het Balinese surfersparadijs Canggu laten verleiden tot een tochtje op een scooter. Haar doel van vandaag: op zoek naar het meest chille strandje.

Wendy van Dijk moet haar adem lang zien in te houden voor een heuse onderwatershoot.

Volledig scherm
© Instagram Story

Kiekjes van producer Dexter van der Voorn zijn zeldzaam, maar nu ze geniet van een liefdestripje wil de zwangere Eva Jinek haar grote liefde wel met iedereen delen. De twee bevinden zich op een verlaten tropische locatie waar ze zich in alle rust voorbereiden op de komst van hun eerste kindje.

Volledig scherm
© Instagram Story
Volledig scherm
© Instagram Story

Het huis dat Yolanthe en haar voetbalman Wesley Sneijder bezitten op haar geboorte-eiland Ibiza is omgetoverd tot een opnamestudio, zo blijkt uit de Instagramstories van Yo. De brunette wil niet verklappen om welk tv-programma het gaat, maar een gok is dat het beelden betreffen van Temptation Island, dat vanaf juni te zien is op Videoland. Te zien is hoe een mysterieuze blondine in felrood badpak langzaam het zwembad inloopt.

Volledig scherm
© Instagram Story

Baby Moos, het tweede kindje van Arie Boomsma en zijn Romy, groeit als kool. Leg het mannetje in het zonnetje op bed naast poes Kees en hij lacht de hele dag.

Kees & Moos 💕

Een foto die is geplaatst door null (@arieboomsmainstagram) op

Vlinder, de dochter van Isa Hoes en wijlen Antonie Kamerling, organiseert een party voor haar dertiende verjaardag. Isa haalde de ietwat verweerde slingers uit de kast en haastte zich naar de feestwinkel voor enorme goudkleurige opblaasbare getallen.

You couldn’t smile bigger....#birthdaygirl #❤️ #tillthemoonandback

Een foto die is geplaatst door null (@isahoes) op