Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Er klopt geen bal van het sprookje dat Linda de Mol ons jarenlang voorhield

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

204 reacties

 • Nico de Mie

  4 maanden geleden
  Wat is eigenlijk de rol en functie van Angela de Jong in de TV en media wereld Daar kun je toch ook vraagtekens bij zetten. Ik vind haar vaak kort door de bocht en haar reacties nogal primair en voor de hand liggend met weinig diepgang zoals o.a. uit de onderhavige column blijkt. Een soort roddeltante met aanmatigende opvattingen en die zich inmiddels gezien haar uitgesproken meningen in allerlei praatprogramma's heeft weten te infiltreren. Een soort stem des volks en een moraalridder.
 • Verheijen

  4 maanden geleden
  Angela is zelf degene geweest die discussie verlegde van de slachtoffers naar het gekonkel over de communicatie binnen de familie de Mol. En dan later, als Linda een zeer terechte reactie hierop geeft, beweren dat het alleen over de slachtoffers moet gaan is ontzettend krom. Dat klopt niet. Excuses aanbieden is geen schande Angela…en even weer met beide benen op de grond zal je goed doen.
 • Sije Wiersma

  4 maanden geleden
  Ik ga 100 % mee met Jan Kat. Sije Wiersma
 • annemiek Biljard

  4 maanden geleden
  Wat ik me steeds afvraag, waarom zou je met zo’n verhaal naar een roddelblad(Linda) stappen en niet naar de politie ? Ik vind dat zó vreemd.
 • Doemij Maarmailen

  4 maanden geleden
  Al die meningen...weet niet wat ik erger vind ..