Erectiefoto's van Cristiano Ronaldo gaan de wereld over

Na zijn mislukte liefdesrelatie met het Russische supermodel Irina Shayk maakte  de Portugese stervoetballer Cristiano Ronaldo (30) recent met drie intieme vrienden een lekker vaartochtje langs de zonovergoten Franse zuidkust. De mannen hadden het, zo blijkt uit paparazzifoto's die van het tripje zijn opgedoken, erg naar hun zin op het superdeluxe miljoenenjacht. Officieel zijn de vier hunks allemaal hetero, maar kennelijk raakten ze toch een beetje opgewonden van elkaar.

Volledig scherm
© Brunopress
Volledig scherm
© Brunopress

Spaanse, maar ook andere internationale media raken er maar niet over uitgepraat, omdat de op zijn minst opmerkelijke foto's doen vermoeden dat Cristiano Ronaldo een vooralsnog geheim 'roze' randje heeft. Op één van de kiekjes omhelzen Ronaldo en zijn goede vriend José Semedo (Portugees speler bij Sheffield Wednesday) elkaar aan boord van het jacht dat Cristiano even mocht lenen van de Britse multimiljonair Philip Green. De beide heren hebben duidelijk zichtbaar een opvallende bobbel aan de voorzijde van hun zwemshorts wat volgens de Catalaanse krant El Mundo Deportivo - Ronaldo voetbalt bij Real Madrid - zou kunnen duiden op het mannelijke geslacht in ietwat opgewonden staat. Ook is te zien dat Ronaldo met zijn rechterhand het kruis van de 30-jarige Semedo 'betast'.

Het 'regent' na publicatie van de kiekjes en een wazig filmpje (zie onder) reacties op social media. ,,Dit is niks anders dat de keiharde waarheid'', schrijft iemand. Weer een ander stelt dat Ronaldo nu toch echt eens uit de kast moet komen. Het merendeel kan er wel om lachen. ,,Dit is gewoon een kwestie van mannen onder elkaar''. En: ,,Kan gebeuren''.

Insmeren
Hoe dan ook hadden de mannen het erg gezellig op het schip. Ze smeerden elkaar uitgebreid in met zonnebrandolie, dronken een frisje en zochten af en toe verkoeling met een duik in het zeewater. Weer op het dek ging het geknuffel gewoon weer door. Na het vaartochtje zou Cristiano in de badplaats Saint-Tropez, de thuishaven van het jacht, pisnijdig zijn geweest op de daar aanwezige fotografen van El Mundo Deportivo: een Spaans dagblad dat doorgaans negatief over Real Madrid schrijft. ,,Laat me met rust'', zou de stervoetballer annex ondermodemodel hebben geschreeuwd.

De vier mannen hebben nog niet gereageerd op de 'erectie- en knuffelfoto's van het hete tripje. Behalve Cristiano en Semedo waren aan boord: Ricardo Refuge (marketingmanager van Nike Portugal) en Michel Paixao (een jeugdvriend van Ronaldo).

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

  • Goede zet (61%)
  • Daar snap ik niets van (39%)
5533 stemmen